a dokazuj něco, na co neexistují doklady

kup si 147GTA nebo to GTV 3.0 V6 a na tom se pak už nechaj dělat úpravy, jako třeba komplet výfukové potrubí od Ragazzonu atd. tam to má totiž opravdu smysl, a nebo si kup starý GTV6 a tam se vyblbneš do sytosti, jestli rád vrážíš prachy do autaHory píše:Mám problém s autem. A tím je že nemám žádnej problém ... Já autem žiju a začínám se strašně už nudit. Začínám docela hodně uvažovat nad prodejem a koupí něčeho jiného ale zase se mi na druhou stranu nechce (uvažuju o GT 1,9JTDm, Spider GTV, GTV 3,0V6, 156SW Q4 a 166 2,4JTDm) ale vše je na něco jiného, ne vše mi sedí nebo je to dost drahý a vydal bych se z peněz.
Poradí mi někdo jak se zaměstat na svém? CO vylepšit (ne tuning)? Scháním dlouho kožený sedačky, rádio s navigací, hliník pedály, řadičku vše a tak ale vše origo. Zase nový se mi to kupovat nechce protože dát za pedály 6 tisíc mě příjde fakt hodně přehnaný.
Věř mi, že když uděláš to co jsem ti navrhoval, tak na autě budeš mít práce spoustu...Hory píše:já nechci typy na projížďku, ale co podniknout s autem :-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host