jestli do toho jít. Ale rozhodně Q4 s výkonem cca 300ps by taky určitě stála zato. Jestli
do toho půjdu určitě bych se stebou spojil ohledně nějakých komponentů jestli můžu.
Jinak díky za info a ať se daří

Jestli máš peníze a nadšení do toho jít, tak být tebou vůbec neváhám - Q4 je dost málo a ještě méně jich je v dobrém stavu. Udělal bych komplet GO s kovanými písty a nějaký ten upgrade výkonu aby to těch cca 300PS mělo. Potom budeš mít auto, které na silnici moc soupeřů mít nebude. Takové jízdní výkony po úpravách nebude mít ani žádná Alfa - o nových modelech se ani zmiňovat nebudu. Mohu ti přes jednoho člověka zajistit i GO motoru i vyladění a montáž výkonnějších komponentů pokud bys měl zájem. Ten dotyčný dělá motor i mě. Pokud máš to srdce a půjdeš do toho, tak mě kontaktuj a domluvíme to.Marty píše:O výsledku není pochyb, o něčem takovém právě přemýšlím jen se nemůžu rozhodnout
jestli do toho jít. Ale rozhodně Q4 s výkonem cca 300ps by taky určitě stála zato. Jestli
do toho půjdu určitě bych se stebou spojil ohledně nějakých komponentů jestli můžu.
Jinak díky za info a ať se daří
Marty píše:Koukám že to turbo není vodou chlazený což si myslim že je docela škoda při teplotách
který maj tyhle motory. Jinak ještě jedna věc v Q4ce je elektronika Magneti Marelli poradil by si stim ten človíček od tebe??? Jinak vyndat motor z auta rozebrat ho a zase složit to promě neni problém to bych si udělal sám,nějaká zkušenost s těmahle motorama už je navíc mě to i živí
jen ta elektronika (doladění jednotky na dané komponenty) to sám nezvládnu. Současnej čip mi dělal přímo Ital ale bylo to složitější na domluvu. To mě malinko trápí.
Děkuji, problémy mě ještě čekají, ale co jsem viděl ostatní zástavby tohoto motoru do AR 145, tak to zase tak složitá přestavba nebude...Bull.et píše:Smekám a přeju ať to jde s co nejmenšíma problémama
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 5 hostů