taky jsem vlastil 2,4jtd 156alfons24jtd píše:pěkna spotřebazlata 2.4 v naftě :P teda aspoň pro chudeho 18tileteho studenta :P

taky jsem vlastil 2,4jtd 156alfons24jtd píše:pěkna spotřebazlata 2.4 v naftě :P teda aspoň pro chudeho 18tileteho studenta :P
myslím že z listopaduHampice píše:Ze kdy je ta fotka??? 20 stupňů??
já si kupoval předtím naftu kvůli spotřeběalfons24jtd píše:no tak každy ma rad něco jineho no dobreale sme furt u Alfy
hmmm jaguar..pěkne vozitko
Mne to obcas staci uz ted (nemyslim ted tohle), nebo se podivat do sekce 156Kubas píše:...Budete se těšit, že se sekce 159 zamkne, protože co tady se bude dít za věci, to si ani nechtějte představit
6. litrů oleje Castrol sport edgeReznikCZ píše:kolik desítek litrů oleje se ti tam vejde?![]()
ale čidlo stálo 7000 a práce 5000 a olej a filtry zbytekcendler píše:no vždyť to píšu, že tam máš mít cenu 1560Kč
to čidlo je origo ve fiatu objednané, protože se nide jinde nedá sehnat, je to normální cenacendler píše:COŽE kolik mají na hodinu?
za 5000kč ti musely rozebrat celý motor ne
a čidlo za 7000Kč co to je sakra za čidlo, netvrdím že třeba není, ale přijde mi to hodně přehnané
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] a 3 hosti