A co ti za těch 2100,-Kc v tom servisu udělali? Napíchli na diagnostiku a projeli se v tom? Rachotilo to při startu i když to měl v ruce servisák?Max1k píše:Tak, vstřiky mají dobré hodnoty,, cena za servis 2100 Kč,
Tak těmi to nebude, co mě ale bylo řečeno že to může být ten setrvačník že na něj má vliv teplota .... takže to bude sakum prdum ranec :/ nějaký dobrý eshop na díly ? nebo napadá někoho nějaký nápad moc děkuji .
Pokud máš podezření na setrvák, volej Čendlerovi, ten ti řekne víc. A asi bych si to u něj i nechal udělat, pokud do toho bude chtít jít. Nicméně já si myslím, že to tím nebude. Na mojí Alfě mám najeto 360tisíc a dvojhmota je původní, i když vím, že už při 200 tisících byli ty pružiny unavenější.
Navíc je to takový ranec, že by sis měl projít fórum a najít si info o výměnách setrváku a projevech vadných spojek a setrváků. Utratit třicet litrů (k setrváku si připočítej i lamelu a ložisko, jinak ho zničíš) proto, že ti servisák řekl, že by to tím MOHLO být, se mi zdá být naivní.