ICS a Xcarlink
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Re: ICS a Xcarlink
Jestli myslíš ten kastlík na palubce, tak moc místa pod ním není. Ve předu u zámku kastlíku jsou takový "sametový kolečka", ty vydloubneš a pod nima jsou šroubky na křížovej šroubovák. Ty samý krytky jsou i u ramínek vyklápění deklu. Opatrně při vyndavání, abys neurval diodu alarmu.
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz
AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW
Adaptery na MP3... má někdo zkušenosti?
viewtopic.php?f=86&t=11946&hilit=mp3
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55us ... aux-vstup/
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55xc ... lfa-romeo/
viewtopic.php?f=86&t=11946&hilit=mp3
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55us ... aux-vstup/
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55xc ... lfa-romeo/
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
Alfa Romeo 147 JTDm
- lada.blaha
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
To poslední asi ne, píšou tam že je to na autorádia blaupunkt a 166ka má becker 

Alfa Romeo 166 3,0 V6
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
tak jeden je vyloučený, díky...
a co ti další, nemáte zkušenosti?
a co ti další, nemáte zkušenosti?
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
Tak USB adaptér (z odkazů prostřední) nefunguje... teď babo raď :-/
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
- lada.blaha
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Půjčil sem si od kamaráda na test FM vysílač Sencor a ejhle, fungoval
Má mnohem lepší zvuk jak kazeta. Tak sem se rozhod že ho koupím no a pak koukám a zrovna ho maj ve slevě
tak sem koupil zapojil a...nejde naladit
Hold u sencoru chce trefit na správnej kus
zítra reklamuju a zkusim znovu. Je docela velkej ale řikal sem si že vyvedu dráty od zapalovače přes popelník a budu ho mít v přihrádce na mince. Jo a je k němu i dálkový ovládání
Mají ho v planeu za 199Kč kdyby někdo chtěl
Zvuk fakt solidní a to sem pak ještě zjistil že to má 8 nastavení equalizéru tak to třeba bude hrát líp 

Alfa Romeo 166 3,0 V6
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
-
Mr.Yodaaaa
Zdravím pánové 
Potřeboval bych poradit, buď jsem slepej nebo zdegenerovanej, ale za boha to zde nemůžu najít. Jedná se mi o to, že kdysi jsem zde našel vlákno, ohledně ICSky, kde byl v jednom příspěvku obrázek schéma zapojení konektoru do ICSky. Nevíte kde by se takové schéma dalo najít? Jedná se mi o to, abych zjistil, které piny (údajně) slouží k připojení zesilovače (subwooferu), čili signálový výstup, podle toho bych pak "znásilnil" daný konektor a přidělal tam příslušné piny a tím si vyvedl výstup na sub. Předem moc díky. :-)
Dodatek dodatku, onehdá jsem zde již zmínil svůj plán ohledně CarPC, tak jsem se to toho konečně pustil a tak bych se vám chtěl pochlubit s dosavadním výsledkem
(zbývají jenom kosmetické detaily na doladění a právě připojení subwoferu)

Potřeboval bych poradit, buď jsem slepej nebo zdegenerovanej, ale za boha to zde nemůžu najít. Jedná se mi o to, že kdysi jsem zde našel vlákno, ohledně ICSky, kde byl v jednom příspěvku obrázek schéma zapojení konektoru do ICSky. Nevíte kde by se takové schéma dalo najít? Jedná se mi o to, abych zjistil, které piny (údajně) slouží k připojení zesilovače (subwooferu), čili signálový výstup, podle toho bych pak "znásilnil" daný konektor a přidělal tam příslušné piny a tím si vyvedl výstup na sub. Předem moc díky. :-)
Dodatek dodatku, onehdá jsem zde již zmínil svůj plán ohledně CarPC, tak jsem se to toho konečně pustil a tak bych se vám chtěl pochlubit s dosavadním výsledkem

(zbývají jenom kosmetické detaily na doladění a právě připojení subwoferu)
- lada.blaha
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Napíchni se třeba na zadní repráky a vyveď z toho chinche pro zesilovač. Nebo si sežeň třeba tu mp3 kazetu a z tý to nějak rozveď.
Alfa Romeo 166 3,0 V6
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
Fiat Seicento Sporting
Škoda 110R
-
Mr.Yodaaaa
Nooo, kdyby to bylo tak jednoduchý. :-)
Ale podařilo se mi už najít asi odpověď na mou otázku...
http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm
Jen teď teda jestli to opravdu bude fungovat. Případně, nemá s tím někdo zkušenosti? S vyvedením Line Out přímo z ICSky bez použití nějakých high/low převodníků?
Ale podařilo se mi už najít asi odpověď na mou otázku...
http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm
Jen teď teda jestli to opravdu bude fungovat. Případně, nemá s tím někdo zkušenosti? S vyvedením Line Out přímo z ICSky bez použití nějakých high/low převodníků?
Alfa Romeo 147 2,0 TS
Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Fiat Marea Weekend 1,6
Alfa Romeo 33 1,7 IE
Fiat Ritmo 1,7 D
Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Fiat Marea Weekend 1,6
Alfa Romeo 33 1,7 IE
Fiat Ritmo 1,7 D
- twiister
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
hosani nemate niekto du bluetooth supravu k xcarlinku doma nevyuzitu ?? mne sa ulomil konektor a zhanam novu... nejako sa dohodneme dakujem
Alfa Romeo 166 2.0 TurboBenzin 204 ponikov ( LPG
)

Re: ICS
Ahoj
jen bych potreboval poradit. předtim vše fungovalo v pořadku radio ,cd changer i telefon.Má přitelkyně s tim jela a vymlatila se ji baterka tak ji to nahodili přes startovaci kabely od te doby to vše vypadlo jak budiky kompletně vše včetně ICS vyměnil jsem pojistku a ta ted funguje ICS ,budiky ,ale bohužel ne radio ,cd changer a ani telefon.Telefon vytáči jenže neni nic slyšet.Už si nevim rady.Předem diky za radu
jen bych potreboval poradit. předtim vše fungovalo v pořadku radio ,cd changer i telefon.Má přitelkyně s tim jela a vymlatila se ji baterka tak ji to nahodili přes startovaci kabely od te doby to vše vypadlo jak budiky kompletně vše včetně ICS vyměnil jsem pojistku a ta ted funguje ICS ,budiky ,ale bohužel ne radio ,cd changer a ani telefon.Telefon vytáči jenže neni nic slyšet.Už si nevim rady.Předem diky za radu
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Musíš ICSku vyndat a zezadu u konektorů je pojistka rádia. Jak vytáhnout ICSku tu někde najdeš, snad i video na youtube je...
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
http://www.youtube.com/watch?v=IOguHeF_xec Tady je navod na vyndani ICS a preji hodne pevne nervy pri uvolnovani tech sponek sroubovakem.
166 JTD ´05
ICS navigace
Zdravím mám alfu 166 2.0 v6 tb s navigací ale bohužel bez CD nevíte kde by se dalo sehnat? Díky.
Zdravím pánové.... Měl jsem původně problém s Loudlinkem , ale jiná karta to nejspíš " zatím se zdá" vyřešila...
Ale pohasíná mi display a občas je na tom ho*** vidět, když svítí sluníčko. Písnička , přepínání jede OK, ale vteřiny na displayi občas jdou pomaleji a přeskakujou po 2... Jednou se mi stalo, že album v pohodě a pak jedna písnička jela, ale nic nehrálo...tak jsme to pustil znova a OK. Tak nevím... Měl jsem to venku , kabely ok , tak jsem tu kostru nějak nepropojoval... Možná jsem měl?
video : http://youtu.be/yo6V_joHoos
Ale pohasíná mi display a občas je na tom ho*** vidět, když svítí sluníčko. Písnička , přepínání jede OK, ale vteřiny na displayi občas jdou pomaleji a přeskakujou po 2... Jednou se mi stalo, že album v pohodě a pak jedna písnička jela, ale nic nehrálo...tak jsme to pustil znova a OK. Tak nevím... Měl jsem to venku , kabely ok , tak jsem tu kostru nějak nepropojoval... Možná jsem měl?

video : http://youtu.be/yo6V_joHoos
Mozna ti odchazi display na ICS - me taky pohasinal az nezobrazoval skoro nic. Ja jsem nakonec prehodil panel s displayem z jine ICS a bylo po problemu.
166 JTD ´05
No, spíš to podsvícení...
Nemáš ten display od Standy Kliky ?...
Možná, jak jsem ji vytáhnul , tak ten kabel po těch letech neustál pohyb ...

jakej je rozdil (pripadne vyhody nevyhody) mezi Xcarlinkem a loudlinkem ?
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
Pánové tak kdo tu má X-carlik? jak jste s tím spokojeni ?
Ex 166 JTD 100kw (nedobrovolně EX )
Ex 166 JTD-M 129KW (je čas na změnu)
159 1.8 Mpi kočár kolem komína
- gonzalos16v
- Nováček
Ahoj,
chtel bych koupit FM transmitter
http://www.dhgate.com/product/1-2-quot- ... 2724947304
u tohoto transmetter je napsano (3.5 mm jacket audio input, support line-out)
mozna blbej dotaz,ale myslite ze to pujde napojit transmitter na ICS konektor 19 a 20?
Diky
Honza
AR 166 3.0 24V Super
ex: AR 33 16V
gonzalos: Pokud jsem to pochopil tak má transmiter i 3,5 jack audio out. No takový jsem hledal kdoví jak dlouho
.Není moc takovích. Ale bohužel tě nepotěším ta 19 a 20 se aktivuje až s připojeným changeram.Samotné nejsou aktivní.Proto Loudlink nebo Xcarlink.

- gonzalos16v
- Nováček
Tak jsem te potesil aspon ja :-)
no nejak by to melo jit osulit, wraith771 pise ze to tak ma.
nebo aspon to tak chapu
no nejak by to melo jit osulit, wraith771 pise ze to tak ma.
nebo aspon to tak chapu
Ladin 164V6 píše:wraith771 píše:H&K stal 2500sk. na Ebay sa da zohnat aj lacnejsie.
To Ladin: mne to nehra cez fm transmiter. Sada podporuje aj to ale mne to hra cez CD changer. CD changer mam normalne pripojeny k ICS ale cinchove kable v ktorych ide zvukovy signal su zapojene do rozumu H&K. Resp ICS si mysli ze hra changer ale zvuk ide z iPodu. A je to normalne ciste ako keby hralo CD.Jj to verim ze to hraje pekne, proti tomuhle nerikam naprosto nic
AR 166 3.0 24V Super
Jj pokud máš funkční cd chnger.Tak to jde. Měl jsem to taky tak. Jinak už tu byla i taková krybička která ošulila ICS které si myslelo že je k ní připojen puštěný CD chnger. Ale nevím zda se to dá ještě sehnat.
- gonzalos16v
- Nováček
changer funkcni mam.
takze ty si jen pripojil audio na ten konektor 19 a 20?
jak se chovalo ICS kdyz to hralo z te mp3?myslim co jsi vybiral cd1?a co kdyz tam nemas zadne cd v changeru?
takze ty si jen pripojil audio na ten konektor 19 a 20?
jak se chovalo ICS kdyz to hralo z te mp3?myslim co jsi vybiral cd1?a co kdyz tam nemas zadne cd v changeru?
AR 166 3.0 24V Super