Hmmm... klasa!-BoarD- píše:Na GSX-R600 K4ReznikCZ píše:p.s. na čem jezdíš?

p.s. jsi na m.cz?
Hmmm... klasa!-BoarD- píše:Na GSX-R600 K4ReznikCZ píše:p.s. na čem jezdíš?
jj, jsem stejný nick jako tady, čili -BoarD-, trochu tady spamujeme témaReznikCZ píše:Hmmm... klasa!
p.s. jsi na m.cz?
Máš recht,navíc se tím i trochu srovnají síly.RV147 píše:Déšť proč ne ?
Po okruhu bych doporučoval ukončit sraz v servisu156 píše:Přežili jsme to..., dost motorek ateď se modlit at nám toho 25.týho neprší...
![]()
Btw. nějaké návrhy kde ukončíme sraz (véča, pokec, posezení, večerní drink atd...) Případně návhry jsou vítány i na typy na přespání za rozumnou cenu
2 jízda bývá množstevně volnější.Kleofáš píše:Jen že jestli to hodláte páchat v době jízdy veřejnosti (což podle termínu vypadá), tak tam bývá dost často plno, tzn. když přihuláká najednou třicet aut, tak budou mít dost možná smůlu...
Já se asi připojím. Původně jsme měli jet trošku dřív s Tomášem 156,ale ten jede nakonec moc brzohellasx píše:Koukal jsem, že jede pár alfistů pražáků a okolí. Tak bych si rád dovolil navrhnout společný odjezd směr Brno. Vzhledem k tomu, že máme být mezi 15.00 - 16.00 hod v Motortecu, bylo by ideální se potkat např. okolo 13.00 hod na D1.
Navrhuji:
25.8. 2011 (13.15 - 13.30 hod.) D1 benzinka Shell, před sjezdem na nový okruh.
http://www.mapy.cz/#q=Praha&x=14.607366 ... 80999&z=14
Pro ty co jedou je to myslím vhodné místo i čas. Budu tam, pokud se někdo připojí budu rád.
Filip
Wide 155 píše:Já se asi připojím. Původně jsme měli jet trošku dřív s Tomášem 156,ale ten jede nakonec moc brzohellasx píše:Koukal jsem, že jede pár alfistů pražáků a okolí. Tak bych si rád dovolil navrhnout společný odjezd směr Brno. Vzhledem k tomu, že máme být mezi 15.00 - 16.00 hod v Motortecu, bylo by ideální se potkat např. okolo 13.00 hod na D1.
Navrhuji:
25.8. 2011 (13.15 - 13.30 hod.) D1 benzinka Shell, před sjezdem na nový okruh.
http://www.mapy.cz/#q=Praha&x=14.607366 ... 80999&z=14
Pro ty co jedou je to myslím vhodné místo i čas. Budu tam, pokud se někdo připojí budu rád.
Filip![]()
No v prvním příspěvku je napsáno "máme dohodnuty dvě půlhodiny". Z toho to trošku vyplývácuhan píše:Někdo si snad mysle že okruh je jen pro alfisty?
...kapku se mi začíná Kámen komplikovat s druhou dovolenouKubas píše:Filipe vem tu kameru na Kámen
Ahoj, viz moje poslední dvě zprávy v tomot vlákněWide 155 píše:Tak jak to s váma vypadá,bude nějáká společná jízda do Brna?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti