Policie a vše kolem....

Odpovědět
zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Re: Policie a vše kolem....

Příspěvek od zde. » 3.5.2012, čtv 21:25

Lístek za stěračem zásadně odnáší vítr nebo kradou malé děti.
33

Roger
Pozorovatel

Příspěvek od Roger » 3.5.2012, čtv 21:26

ja vim ale kdyz ti jich vitr odnese treba pet tak uz to jen tak neokecas :D
- (ex)Alfa 156 2.4 JTD 103kw
- (ex)Škoda Octavia Tour 1.9 TDI 77kw
- (ex)Renault Clio II 1.4 RT 55kw

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 3.5.2012, čtv 21:30

Já s ním jednou jezdil asi čtrnáct dní :)
33

Roger
Pozorovatel

Příspěvek od Roger » 3.5.2012, čtv 21:33

ted frci jina moda...nechat si ho v kastliku a kdyz zastavis na zakazu tak si ho das za sterac a vetsinou uz dalsi nedostanes :D
- (ex)Alfa 156 2.4 JTD 103kw
- (ex)Škoda Octavia Tour 1.9 TDI 77kw
- (ex)Renault Clio II 1.4 RT 55kw

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 3.5.2012, čtv 21:35

Jo, to je klasika, největší frajeři si nasazujou svoji botičku :-D Ale to je asi UL..
33

Charlie.iks
Nováček

Příspěvek od Charlie.iks » 3.5.2012, čtv 21:54

Díky všem :smt023
GTV 2.0 V6 turbo

enzo13
Pozorovatel

Příspěvek od enzo13 » 3.5.2012, čtv 23:43

zde. píše:Jo, to je klasika, největší frajeři si nasazujou svoji botičku :-D Ale to je asi UL..

Jo největší frajeři jsou ti kdo se snaží způsobit těm ostatním problémy svým špatným parkováním a potom se snaží chovat jako retardovaní idioti a svoje prohřešky páchat dokonce úmyslně (vozit si svojí botíčku abych někoho oklamal? - to je snad už porucha osobnosti s asociálními projevy!). V naší zemi jsou ti co dokáží škodit největší hrdinové a frajeři.
ALFA ROMEO GIULIA 2.2 JTD 210K AT AWD VELOCE R.V. 2017
Spider 2,2 JTS, r.v. 2008
BMW X6 F16 xDrive 30d m-paket

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 4.5.2012, pát 07:38

Komu škodí pokud zaparkují v poloprázdné modré zóně? Nebo když jedou na čtyřproudu v noci strašlivých 70km/h?
33

Nadkachna
Štamgast

Příspěvek od Nadkachna » 4.5.2012, pát 08:24

zde. píše:Komu škodí pokud zaparkují v poloprázdné modré zóně? Nebo když jedou na čtyřproudu v noci strašlivých 70km/h?
To parkování škodí rezidentům a těm, kdo si to zaplatili. To, že je tam v danou chvíli poloprázdno je irelevantní, jsi v centru města a jde o princip. Rychlost na některých úsecích je diskutabilní - o tom žádná. Pro oba případy ale platí, že jsou nějak nastavená pravidla a je záhodno je dodržovat i v demokratickém zřízení. Leč u nás je národní sportem vše očůrávat a obcházet a kdo jede dle pravidel je v lepším případě za vola. Hlavně že má pak každý druhý plnou hubu keců na politický výkvět - je to jen obraz nás samotných. Mimochodem, v lednu jsem byl zaplatit pokutu právě za 70ku na čtyřproudovce nad Baranďákem. Nepovažuju ji v daném úseku za nutnou a prostě jsem měl tu smůlu, že mě cvakli. Pokutu jsem normálně zaplatil a ještě se náramně pobavil při poslechu výmluv předchozích předvolaných - paní spěchající za psychiatrickým pacientem či borec, co si myslí, že značka s padesátkou platí jen pro pravý jízdní pruh. Možná jsem divný, ale přijde mi to fakt ubohé :???:
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 4.5.2012, pát 08:43

To, že je tam v danou chvíli poloprázdno je irelevantní, jsi v centru města a jde o princip.
To mi zrovna příliš irelevantní nepřijde. Myslím ale, že půlhodina až hodina stání by nikomu neublížila. Ale pak bychom méně vydělali.
Rychlost na některých úsecích je diskutabilní - o tom žádná. Pro oba případy ale platí, že jsou nějak nastavená pravidla a je záhodno je dodržovat i v demokratickém zřízení.
Pokud jsou pravidla špatná a jdou proti "obyčejným lidem" tak skutečně není záhodno je dodržovat. Zkus si to představit ad absurdum.
Leč u nás je národní sportem vše očůrávat a obcházet a kdo jede dle pravidel je v lepším případě za vola.
Kdo slepě dodržuje všechna pravidla rozhodně není v mých očích "za vola", ale nerozumím mu.
Hlavně že má pak každý druhý plnou hubu keců na politický výkvět - je to jen obraz nás samotných.
Osobně se vždy snažím mluvit za sebe, nikoli za "nás".
paní spěchající za psychiatrickým pacientem
Nepřijde mi vtipné když někdo musí obhajovat to, že spěchal za psychiatrickým pacientem před individuem co sedí za přepážkou, je placené z veřejných peněz a kasíruje.
33

Nadkachna
Štamgast

Příspěvek od Nadkachna » 4.5.2012, pát 09:13

Citace 1
Když v obchodě ukradneš jednu malou čokoládu, taky to nikomu neublíží, že?

Citace 2 - To trochu zavání anarchií, nemyslíš? Jinak ty padesátky jsou povětšinou v úsecích se zástavbou a eliminuje se jimi hluk z dopravy. Zkus chvíli na takovém místě bydlet bez možnosti takovou nemovitost prodat, možná budeš mluvit jinak.

Citace 3 - To mě nepřekvapuje

Citace 4 - Když mluvíš za sebe, proč argumentuješ omezováním „obyčejných“ lidí a ne sebe samého?:-)

Citace 5 - Pokud jede lékař za pacientem v ohrožení, má vozidlo s majáčkem. Existuje samozřejmě výjimka, kdy není zbytí a pak musíš takovou situaci doložit, což dotyčná neučinila - naopak zcela očividně se jen hloupě vymlouvala. A ten pán za přepážkou byl úplně normální a vcelku milý člověk dělající svou práci – individua byla spíše před přepážkou.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 4.5.2012, pát 09:33

1. Ublíží obchodníkovi.

2. Všude ne. Bydlíme u silnice a dali jsme si protihluková okna. V jiné srovnatelné ulici u nás ve městě tak dlouho chodili obyvatelé domu křičet na radnici a psali na hygienu až jim protihluková okna zaplatilo město, z peněz nás všech, to je zvrácené.

3. Kdo mě zná tak ví že nejsem žádný hajzl, jen nemůžu vystát nesmyslné omezování.

4. Kdybych napsal "mně" tak bych vypadal jako kriminálník a anarchista. Což rozhodně nejsem, chovám se velice ohleduplně, až příliš. Ale ano, jdou samozřejmě i proti mně - stejně jako další nesmyslné zákony a vyhlášky (Ekopoplatky, nutnost platit povinné ručení i když auto nejezdí (opravdu se mi nechce zbytečně běhat do depozitu, jen aby milý pán za přepážkou měl svou práci).

5. Můžeš klidně spěchat na schůzku s holkou nebo zákazníkem, když nikoho neohrožuješ ani neomezuješ tak proč nemůžeš jet trochu víc? Jasně, je lepší vyjet dříve, ale někomu je třeba pohodlnější jezdit trochu rychleji..a respektuje i ty, kterým je pohodlnější jet pomaleji. Proč se paní hloupě vymlouvala? Byla poučena o možnosti nepodat vysvětlení?

Ano, STBáci taky byli někteří hodní a dělali jen svou práci.
33

Nadkachna
Štamgast

Příspěvek od Nadkachna » 4.5.2012, pát 10:00

Srnul bych to asi takto, ani já nejsem svatoušek, co vždy dodržuje rychlostní limity, ale jsem připraven nést za to následky a postavit se tomu čelem. A s tím nanarchistou jsi na to kápl, bylo to první, co mě po přečtění tvých příspěvků napadlo. Každopádně přirovnávat měšťáka k estébákům, to je fakt síla :smt023
AR 159 SW 2,2 JTS Ti

Harous
SemTuFurt

Příspěvek od Harous » 4.5.2012, pát 10:05

Malá kulturní vložka - v Kolíně známej zaplatil pokutu MP za špatný parkování. Stál před vjezdem do garáže. Do svojí garáže... :-D
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 4.5.2012, pát 10:16

Nadkachna píše:Srnul bych to asi takto, ani já nejsem svatoušek, co vždy dodržuje rychlostní limity, ale jsem připraven nést za to následky a postavit se tomu čelem. A s tím nanarchistou jsi na to kápl, bylo to první, co mě po přečtění tvých příspěvků napadlo. Každopádně přirovnávat měšťáka k estébákům, to je fakt síla :smt023
Pokud někomu ublížím nebo způsobím škodu, samozřejmě se sklopenýma ušima ponesu následky. Pokud poruším nějaké absurdní pravidlo (ne, skutečně tu neřešíme třicítku u školy) tak mi příjde správné postavit se tomu čelem a nic nezaplatit.
Nepřirovnávám Stbáka k měšťákovi, narážím na spojení "dělá jen svou práci". Jako jen svou práci dělá podvodná vymahačská agentura, policista jehož motivací je vybrat peníze nebo voják na hranicích střílející na uprchlíky. Pikantní je, pokud člověk který víceméně škodí je placen z veřejných peněz.
Harous píše:Malá kulturní vložka - v Kolíně známej zaplatil pokutu MP za špatný parkování. Stál před vjezdem do garáže. Do svojí garáže... :-D
No a o tom mluvim :) Opravdu to zaplatil?
33

Harous
SemTuFurt

Příspěvek od Harous » 4.5.2012, pát 10:20

Popravdě nevim jestli to zaplatil nebo ne. Každopádně pokutu po něm chtěli. Zkusím zjistit jak se to dál vyvíjelo. :wink:
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´

Nadkachna
Štamgast

Příspěvek od Nadkachna » 4.5.2012, pát 10:30

zde. píše:
Nadkachna píše:Srnul bych to asi takto, ani já nejsem svatoušek, co vždy dodržuje rychlostní limity, ale jsem připraven nést za to následky a postavit se tomu čelem. A s tím nanarchistou jsi na to kápl, bylo to první, co mě po přečtění tvých příspěvků napadlo. Každopádně přirovnávat měšťáka k estébákům, to je fakt síla :smt023
Pokud někomu ublížím nebo způsobím škodu, samozřejmě se sklopenýma ušima ponesu následky. Pokud poruším nějaké absurdní pravidlo (ne, skutečně tu neřešíme třicítku u školy) tak mi příjde správné postavit se tomu čelem a nic nezaplatit.
Nepřirovnávám Stbáka k měšťákovi, narážím na spojení "dělá jen svou práci". Jako jen svou práci dělá podvodná vymahačská agentura, policista jehož motivací je vybrat peníze nebo voják na hranicích střílející na uprchlíky. Pikantní je, pokud člověk který víceméně škodí je placen z veřejných peněz.
Harous píše:Malá kulturní vložka - v Kolíně známej zaplatil pokutu MP za špatný parkování. Stál před vjezdem do garáže. Do svojí garáže... :-D
No a o tom mluvim :) Opravdu to zaplatil?
Tím, že nezaplatíš pokutu se tomu čelem nestavíš, to je jen pěkný protimluv. Jinak to co popisuje harous je samozřejmě padlé na hlavu, leč o tom tu nemluvíš, ty pokud vím chceš parkovat v modré zóně, kde nebydlíš, nepodnikáš a nemáš zaplacené parkování.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti

crashta
SemTuFurt

Příspěvek od crashta » 4.5.2012, pát 10:31

Pokud je vjezd soucasti chodniku, nema tam co delat... :-D
Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
Corsa Italia 8.6.2019
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 4.5.2012, pát 10:37

Proč je to protimluv? Nic jsem nikomu neudělal, tak proč mám platit?
V té modré zóně si chci skočit do obchodu, po deseti minutách vylezu ven a auto fuč. Míst je tam plno. To je cílené tahání peněz s odtahovkou číhající za rohem co nemá se slušností nic společného. Kdyby tam aspoň bylo placené parkoviště..

Ono až se ty obchody odstěhují do center na periferiích tak jim to třeba dojde.
33

hondzik
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hondzik » 4.5.2012, pát 10:57

malá kulturní vložka- mám garáž u zimního stadionu. Když se hraje play off, stojí mi před garáží přímo před vjezdem třeba 40 aut. Ne že bych teď potřeboval Alfinou jezdit, ani to nejde, ale: Dle MP - pane, je hokej, to je něco jinýho. Takže se může stát na chodníkách, před vjezdy, ve dvou řadách.... Druhý den tě odtáhnou za to že nejsi 5 metrů od radiusu křižovatky :???:
Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo

Nadkachna
Štamgast

Příspěvek od Nadkachna » 4.5.2012, pát 10:58

Nevím, kterou lokalitu máš přesně na mysli, ale já na Pha 1 pracuju a vím, že minimálně v okolí Florence a Náměstí republiky je i dost klasických míst s parkovacími automaty s poplatkem 20 Kč za hodinu. Ono jde taky o to, že dnes si může auto dovolit opravdu každý a kde kdo má potřebu si s ním zajet i na nákup pro rohlíky a přímo před obchod. Chodci se pak musí proplétat mezi množstvím aut a rezident má kolikrát smůlu a nemá kam auto zaparkovat. Pak je na místě to regulovat. Centrum města by mělo především sloužit lidem a ne jako parkoviště, i když někde to tak bohužel vypadá. To, že v danou chvíli tam je volno na tom nic nemění. Ale to očividně nejsi schopen pochopit.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 4.5.2012, pát 11:17

Já zase nepochopím jak můžeš obhajovat odtažení auta po deseti minutách stání v poloprázdné modré zóně. Ta odtahovka s MP tam vyloženě číhá aby vydělala peníze. Vždyť to nikomu neškodí, to není jak ukrást malou čokoládu :-)
Zde se bavíme o Praze, na tu to nemá moc vliv, ale obávám se, že současný trend vyhánět auta z center i menších měst z nich lidi spíše odláká - zajedou si do obchodního centra na periferii a náměstí bude sice krásné ale prázdné.

Pro modré zóny vidím krásné řešení, omezení parkování na půl hodiny zdarma. Ale to bychom pak tolik nevydělali, že, tak proč to zavádět.
33

hondzik
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hondzik » 4.5.2012, pát 11:52

co se týče lidí město / periferie- máme krámek kousíček od centra, parkování všední den je provar. V sobotu mrtvo, pryč jsou doby kdy lidi chodili do "města" , o lidi člověk nezakopne, ale běda když vyjedete výpadovkou ven. Tesco, olympie... Půl kilometru předtím konec světa, zašvíkaný křižovatky.
Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo

enzo13
Pozorovatel

Příspěvek od enzo13 » 4.5.2012, pát 12:06

_Q4_
Naposledy upravil(a) enzo13 dne 4.5.2012, pát 14:44, celkem upraveno 1 x.
ALFA ROMEO GIULIA 2.2 JTD 210K AT AWD VELOCE R.V. 2017
Spider 2,2 JTS, r.v. 2008
BMW X6 F16 xDrive 30d m-paket

zde.
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zde. » 4.5.2012, pát 12:14

Moc jsi toho nepochopil.
33

Odpovědět

Zpět na „Tlachání o všem možném co se netýká Alfy Romeo...“