tak 75 TD stojí na novém stání, co jsem udělali za barákem a občas ji projedu, aby nezakrněla.
S Giuliettou je to jiné kafe. Od koupi (15 měsíců) jsem s ní najel 22 000 km. Tento víkend jsem s ní byl v Liberci na sraze, najeto cca 800 km. Musím se ale přiznat, že už mě ty dlouhé cesty v ní moc nebaví. Moc hlučný a cestovní rychlost je prostě max 120 km/h. Ale občas se zabavím ve stoupácích, kdy prostě TDčku šlápnu a ty zamnou za dýmím a ujedu jim do té doby, než rafička teploty stoupne na 110 stupňů

.
A kdyby jste si říkali, že se ten motor co nevidět rozpadne, tak jsem to počítal a ten motor po mém naladění, kdy jezdil i v 75 a dokonce zvládl 25 minut v brně najel od té doby 30 000 km takto naladěn, kdy turbo v max pressu tlačí 1.6 baru místo seriových 0.8 a kupodivu stále drží.
Výkon využívám opravdu jen chvilkově a prostě těm VM motorům nemůžu nic vytknout. Tento měsíc si zapisuji i stav Kilometru a dotankovávání, takže jsem zvědav na dlouhodovou spotřebu, kdy ale auto moc nešetřím a jezdím svižnou jízdou.