zotrvacnik tiez nie je pocut ani auto nevybruje ani nic ale mal poriadnu volu. tak uz len cakat kedy prdne
 zotrvacnik tiez nie je pocut ani auto nevybruje ani nic ale mal poriadnu volu. tak uz len cakat kedy prdne  
 ale zas nie je to nejaka tragicka porucha..spojky odchadzaju na kazdom aute a ked sa trosku pohlada na nete da sa zohnat aj za rozumny peniaz. na passate nas stala vymena 950€ aj so zotrvacnikom

inaak musim alfu pochvalit to zvezenie je fakt o niecom inom ako vo vw koncerne
 nelutujem ze som si ju kupil. najskor som myslel ze budem kupovat s rozumom a vezmem passat alebo audi a4 ale ked som popozeral servisne naklady tak je to zhruba rovnake ak nie je este alfa o cosi lacnejsia v niektrych nahradnych dieloch.
 nelutujem ze som si ju kupil. najskor som myslel ze budem kupovat s rozumom a vezmem passat alebo audi a4 ale ked som popozeral servisne naklady tak je to zhruba rovnake ak nie je este alfa o cosi lacnejsia v niektrych nahradnych dieloch.este ma caka na alfe vyhodenie spuntu z vyfuku u cendlera ked bude akcia na morave. samozrejme ak budem mat v robote volno a neposlu ma na ukrajinu alebo do pasma gazy

Díky
 Díky

.Už též chytá v tom spodním bodě lišku loupe se zrcadlovina dik.
 .Už též chytá v tom spodním bodě lišku loupe se zrcadlovina dik.