co jo dneska rano to klouzalo solidne, na nasi ulici byla sklinka ale na hlavnim to bylo nastesti posolenyLadis píše:Na vědomost se dává, že dnes časně ráno vyhasl jeden motorový život, našeho člena rodiny, mazlika, dříče, pana Faválka. Zemřel v nedožitých 19 letech s naběhanýma 299 678 Km
![]()
![]()
No konečně se holka pořádně projede a budeš mít důvod ji umýt,ne že ji budeš jenom leštit a projíždět o víkendu za slunečného počasíLadis píše:To jo. Král je mrtev, ať žije král.....takže budu muset tu rozmlsanou mrchu oživit a bude lítat už pravidelně do rachoty
Volespeedy píše:No konečně se holka pořádně projede a budeš mít důvod ji umýt,ne že ji budeš jenom leštit a projíždět o víkendu za slunečného počasíLadis píše:To jo. Král je mrtev, ať žije král.....takže budu muset tu rozmlsanou mrchu oživit a bude lítat už pravidelně do rachoty
To auto si zaslouží důstojný odchod. Nebude přeci držet mrzáka na kapačkách a dívat se jak pomalu v bolestech umírá :-)zde. píše:Jestli ho máš rád tak ho spravíš
Jen škoda že zrovna při tak smutné příležitosti :-) Snad mi Faval odpustil tu ulomenou ručku řadící páky a nebude se mi zjevovat na cestě jako přízrak až začnu prohánět alfu :-)Ladis píše:To je dost, že už tu konečně něco škrábnuls
ten jemny destik je nejzradnejsi..pokud letel jeste po trvae 40 metru, tak asi 90 nejel..
Ja taky... I ty hnusný plechy...Harous píše:Podle těch černých lišt na dveřích mám takový divný pocit, že tohle auto jsem viděl tady na webu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host