takže čím dřív tím líp
  takže čím dřív tím líp  
 takže čím dřív tím líp
  takže čím dřív tím líp  

Tak se budu těšit na svůj první "sraz"
 Tak se budu těšit na svůj první "sraz"  (Jen doufám, že jak se mi na to Cendler podívá, tak tam nenajde plno dalších much, kterých jsem si při koupi já nevšiml
 (Jen doufám, že jak se mi na to Cendler podívá, tak tam nenajde plno dalších much, kterých jsem si při koupi já nevšiml   
  )
 )

Ono se o tom mluví už tak dlouho, že to zavedou a pořád skutek utek
 Ono se o tom mluví už tak dlouho, že to zavedou a pořád skutek utek 

Sundej napis 2,4 JTDm nebo tam nalep 2.2JTS mas klid.MikeC píše:Tak jasněOno se o tom mluví už tak dlouho, že to zavedou a pořád skutek utek
Stejně tak jak jsem četl nevím kolik příspěvku o tom, že jak tě zastaví v Německu/Rakousku a zjistí, že máš vyndané DPF tak seš nahranej a nedoplatíš se. Ale přitom to pokaždé je ve stylu, že to někdo někde četl nebo slyšel od někoho, ale nikde jsem nenašel, že by to bylo z první ruky od někoho, kdo to opravdu zažil

Alfinka si teď dopřává volného dýchání a já kultivovanější jízdy. A jsem rád že jsem mýma zelenýma kolama nikoho nevyděsil
 Alfinka si teď dopřává volného dýchání a já kultivovanější jízdy. A jsem rád že jsem mýma zelenýma kolama nikoho nevyděsil  V Rakousku jezdím a potkávám docela často pojízdné technické kontroly a když neleží pod nějakým rumunským kamionem tak leží pod rumunskou dodávkou... To by musela být za osobákem dýmová clona aby ho zastavili, malé auta jsou pro ně malé ryby, oni chtějí kontrolovat přetížené dodávky a kamiony
 V Rakousku jezdím a potkávám docela často pojízdné technické kontroly a když neleží pod nějakým rumunským kamionem tak leží pod rumunskou dodávkou... To by musela být za osobákem dýmová clona aby ho zastavili, malé auta jsou pro ně malé ryby, oni chtějí kontrolovat přetížené dodávky a kamiony 
To bych sice mohl, jen by se pak asi trochu divili, kdyby se podívali do papírů a na kufru bylo JTSKocour666 píše: Sundej napis 2,4 JTDm nebo tam nalep 2.2JTS mas klid.
 Ale samosebou na kufru si můžu vozit co chci
 Ale samosebou na kufru si můžu vozit co chci 
 I když k 159tce v sedanu by to asi působilo trochu nepatřičně
 I když k 159tce v sedanu by to asi působilo trochu nepatřičně   )
 ) super borec co se vyzná a jsem rád že jsem poznal všechny co se ukázali.
  super borec co se vyzná a jsem rád že jsem poznal všechny co se ukázali.   

diky  [-o<
 diky  [-o< Snad když jim dám slevu na díly, tak mi to spraví
 Snad když jim dám slevu na díly, tak mi to spraví   

Nevíš o někom kdo je má? Matroš mám
  Nevíš o někom kdo je má? Matroš mám  
 Předtím sem jezdil za 7.5 až 8l/100km, teď už druhé tankování za sebou rovných 7 (+- setinky) a to jezdím směs město-mimo město bez dálnic. Ale je možná, že jsem se s ní jen naučil jezdit
 Předtím sem jezdil za 7.5 až 8l/100km, teď už druhé tankování za sebou rovných 7 (+- setinky) a to jezdím směs město-mimo město bez dálnic. Ale je možná, že jsem se s ní jen naučil jezdit  Naftu liju normální (buď v Polsku Statoil, nebo v česku na Globusu - vím, není to kdo ví co, ale zase jim to tam neleží v nádržích kdo ví jak dlouho a úplný paskvil to snad nebude) a dolívám VIFem (zatím letním).
 Naftu liju normální (buď v Polsku Statoil, nebo v česku na Globusu - vím, není to kdo ví co, ale zase jim to tam neleží v nádržích kdo ví jak dlouho a úplný paskvil to snad nebude) a dolívám VIFem (zatím letním).Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti