vcera kdyz jsem pod vickem na dolivani oleje nasel mirnou bilou emulzi, tak jsem byl velice vystrasen, ale zatim vicko ocisteno a dneska jsem to projel na delsi trase. ( jezdim v takovemto pocasi 8 km do prace ) ano spotreba je pres 20l/100km
Stale si nevim rady s tim vynechavanim od 5000 ot/min (predstih je nastaven podle papiru ktery mi vyjel stryc z STK coz si myslim ze by mohlo byt OK ). Od 5000 ot/min to jeste zrychluje, ale proste jakoby neco citelne a poslechove vynechavalo ( spatna davka paliva , mozna spatna jiskra) a pak pri nejakych 6100 sepne omezovac. Zkousel jsem to v provozu jen na dvojku, a porad ty same priznaky. Mozna to ve vysokych otackach spatne nastavuje predstih, fakt netusim po cem jit.
Víčko rozdělovače a palec je nový. Kabely jsou dávané ty nejlepší, co jsem ze 3. sad poskladal. Zbývají už jen svíčky,vstřiky, nebo stále problém s předstíhem. Nebo na to mohou mit vliv i sjeté vačky ?
Jinak do auta mi chcije snad vsudy mozne

, nekama do kufru, pres topeni do auta ke me k noham a ke spolujezdcovi. Dokonce se mi uz zarosily budiky
zevnitř
Edit: jinak do 5000 ot/min se to chova uplne normalne.
Edit2: tak me napada ze dokud jsem do toho predstihu nerypal, tak to bylo dobry ... i kdyz zase nejvice se to samo vysralo cestou do Brna na sraz, to teprve tam zacalo delat, tak se mozna neco posralo v te regulaci predsihu, mam tu jeste jeden rozdelovac, tak ho zkusim vymenit.
Edit3: Hampi mozna na to kapl, ze by to mohlo byt tlakem paliva, ze by to uz nestihalo dodavat... to jsem nezkousel.