Ahojte... pozeram ze hned nadomnou je nejaky menovec

pridam svoj pribeh a uvidime ci ma prijmete do rodiny..

moje prve rande bolo asi pred 3 rokmi ked moj brat nabural bmw 320i coupe.. a zhanal nejake docasne presuvadlo.. poo dlhom badani po nete natrafil na alfu 147 2.0 t.s. selespeed.. o alfach sme vedeli prd.. ja jedine nieco z top gearu

aj to som si nevedel vysvetlit ako myslia doslovne alebo ironicky reci tipu kto nemal alfu nieeje automobilovy sialenec alebo naopak ze na alfe sa pokazi asi vsetko (az potom som pochopil,o tom neskor)..tak brat si doviezol domov tu 147.. prvy dojem bol male pekne auto ..kolko to ma koni? pytam sa ho.. 150 bratku ,dvojliter;)hovorim mu ze moze zacat jebavat pumparovu dceru..no potom to prislo a nastal prvy dotyk

ked som sa vozil mal som pocit ze si trufnem aj na M5ku

.vsetci kamosi cumeli..drzala ako prikovana...pocit z interieru bol uzasny okruhle budiky sportoveho vzhladu ,koza ,boose audio system,klima..proste parada..takze som len ticho zavidel a vozil sa na mojom renovovanom favorite black line

..no jedneho dna so prisiel z roboty a alfina nam ochorela. bolo to pred zimou a brat ostal niekde vysiet ze zacali vsetky kontrolky preblikovat ako keby sa zblaznilo cele auto..az potom jej nikto nedaval nadej ,zevraj bud cela RJ odisla alebo nikto nevedel prist na diagnozu..o zodpovednosti mojho brata tu nebudem pisat ..do jeho vozoveho parku pribudla skoda superb a alfina nam ostala stat pred domom..skoro kazdy den som si ju obzeral sadal do tych jej prilnajucich sedaciek a kochal sa. az jedneho dna mi to nedalo a zacal som obvolavat alfa mechanikov , do autorizaku pokecat atd..az som natrafil na jedneho garazoveho mechanika kt. sa venuje len alfam..(alfina sa inac vola LUIGI) zobral si lugiho k sebe a hned na druhy den mi volal ze nieco je odpalene v RJ ze bud ju vymenit alebo ze to skusi spravit...pytal dost prachov no bolo mi to jedno len nech sa opat s laskou stretnem a nech mi odpoveda na moje pohladkanie po pedali..teraz vyzniem ako buzerant kedze sa alfina vola luigi

hned na druhy den som utekal po nho auto opravene.. od toho dna bolo moje..je to strasne dlhy pribeh prezili sme si toho vela nebudem sa tu rozpisovat asi uz teraz sa to nie kazdemu chce citat ..no v skratke zeny sa mi priam hadzali pod kolesa ..padla aj hlaska ze preco si na maminom? kde mas luigiho ?

.lugimu som prepacil vsetko,ci som to chcel alebo nie ...ci uz zlyhanie selespeedu na krizovatke v centre KE a do teraz riesim zavadu.. ci uz zakruty na troch.

.zlyhanie brzd v 160 a nahle tesne minutie nejakej splasenej zenskej vo fabii..no pohladil som ju na snehu ked aj kamos na mercedesi pomaly cuval z kopca dole ze sa hore nevystvera a ja som si vysiel jak panko..paci sa mi ako kamosi nemali ani sajnu co je pod kapotou co to je vlastne za objem a stale som sa dockal otazky co ti jebe co mas tam za motor ? este ze mam kufrove dvere ciste bez detailov o objeme

.este ak dodam stale som sa na zaciatku bal spotreby ..10? 12? 13? kludne pridam aj fotku ale v lete pri kludnej jazde jazdim na 7l.. ale pri style F1 12 ;) mal som uz vela manierov urobit predaj a kupu nejakeho diesla no srdce mi to nedovolilo..proste prisla na mna choroba alfa romeo.. a to nehovorim o tom ze raz za tyzden mi frajerka povinne auto vysava,lesti a natiera kozu pastou.nahucal som jej do hlavy zdravit alfam aj ked niektory pozeraju ako krtek na tvrdu hlinu.

proste laska

potom pridam aj foto no neviem uz ci to nieje do inej sekcie ,pochopte som tu novacik tak ma nasmerujte

je toho strasne vela ci uz zazitkov alebo poznatkov od roznych alfistov na SR takze som rad ze som natrafil na toto forum ,ze vela krat tu najdem odpovede na moju lasku ..dal zabrat tento prispevok..caute