No a jak jste dopadli, v kolik jste skoncili atd..? Jsme pred chvili dorazili, jeli jsme zkratkou pres Plzen...Katusa píše:Ajajaj, ani nevím, jestli mám koukat :o)))
Jinak oslava super, parádní účast.. dnešek je ovšem ve znamení poopičního stavu, brrr!
Ladin 164V6 píše:No a jak jste dopadli, v kolik jste skoncili atd..? Jsme pred chvili dorazili, jeli jsme zkratkou pres Plzen...Katusa píše:Ajajaj, ani nevím, jestli mám koukat :o)))
Jinak oslava super, parádní účast.. dnešek je ovšem ve znamení poopičního stavu, brrr!
Nazdárek, no myslím, že dobře jsme nedopadli..že každého čekala ráno pěkná opička.. ale jinak fajn :o)) škoda, že jste zatáhli a nešli s náma :o)) Hlavně, že jste dobře dorazili..tak brzo zopáknem, což?Ladin 164V6 píše:No a jak jste dopadli, v kolik jste skoncili atd..? Jsme pred chvili dorazili, jeli jsme zkratkou pres Plzen...Katusa píše:Ajajaj, ani nevím, jestli mám koukat :o)))
Dobrej napad, pristi tejden slavime Vencovi sedmdesatiny...Katusa píše:..tak brzo zopáknem, což?
crashta píše:Dobrej napad, pristi tejden slavime Vencovi sedmdesatiny...Katusa píše:..tak brzo zopáknem, což?
co je na tom spatnyhovenca píše:![]()
![]()
![]()
crashta píše:co je na tom spatnyhovenca píše:![]()
![]()
![]()
??? Ja uz mam oslaveny 80, 81, 82, 83 narozeniny. Pokud bych se nahodou dozil, tak bych uz stejne nemoh
...
Jinak sry za![]()
Jo, Venco, mel bys toho doutnika dat do humidoru, jinak bude v zari nestravitelnej (nebo aspon kazdej tejden venuj jedno rozkrojene jablicko pekne k doutnicku)...
Budu tam!!!venca píše:Mame to sice jako poradatelskej srazekohledne Kamene ale kdo chcete tak muzete dorazit taky.Svehlova ulice restaurace svehlovka v utery 26.1 od 18.00.Sice tam budem kuchtit na zari ale nejaky prekvapko pak dopripravyme
DOBRA jaterni olympiadacrashta píše:mame to ted sakra nabity
pondeli(zmeneno) domaci siesta
utery![]()
Alfisti
stredaFiremni akce
ctvrtek(to mozna nevyjde)
patekPes (s "L")
sobota60-tiny
nedeleFabio (pritel sestry)
pondelivyjmuti jater
...tak nevim nevim... Jinak co se sejit este v nedeli JEDNATRICATEHO??? Prijede pritel sestry (ze svycar) a mluvi jen italsky a nemecky, tak sem si rikal, ze by par alfistu mohlo umet rodnou reci Alfy. Dejte dyztak info, THX...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 5 hostů