zdravím, tak jsem červený 155 pořídil ségru a to Alfu Romeo 33 1.4 boxer Imola, rok 1993 po faceliftu. auto jsem dovezl z moravy v docela dezolátním stavu, brzdové kotouče vepředu mají 9mm, brzdová trubka je těsně před prasknutím, výfuk je děravej, elektriku na celým autě dělal jezeďák jinak to není možný, nějaký "prase" uřezalo závity na pružinách aby auto bylo nižší, olejovej filtr byl doprasenej že nešel sundat jinak než po prokuchnutí šroubovákem, po té jsem zjistil že vůbec na alfu nepatří, dal jsem clean filter 240 s ventilkem a novej olej a motor hned jde lehčeji a nelezou z něj pazvuky. jinak je auto celkem v pořádku řazení jde pěkně až jsem se divil, sežraný to taky není jen kolem víčka nádrže ale zatím jen jeden puchýřek. najel jsem s ním asi 200 kiláků a první dojem je že ve středu až se to dá tak nějak do provozu schopnýho stavu to bude úžasný auto, okamžitě jsem si ho zamiloval oproti 155 i přes všechny chyby který na tom jsou

miluju ten luxusní nízkej posez za volantem, pedály blízko u sebe, řazení alá 33 a zvouček boxera a to jak se na volnoběh hárá

ve středu se do ní dám a uvidíme ale chci ji dát do origo stavu a každopádně si ji nechat, protože jsem jí zachránil před téměř jistou smrtí