AR 166 navigace 04/05 c.europe
- kesáč
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
AR 166 navigace 04/05 c.europe
Zdravím, podařilo se mi sehnat navigaci na AR166 central europe 04/05. Je to super a konečně mam hodiny nastaveny a není to tak špatné, jak jsem myslel
Kdyby měl někdo zájem však víte, napište na email a můžeme se domluvit.

AR 166 2.4 JTD, 2001
Re: AR 166 navigace 04/05 c.europe
cawes tak to sa mas prajem vela stastnych km<<<<<kesáč píše:Zdravím, podařilo se mi sehnat navigaci na AR166 central europe 04/05. Je to super a konečně mam hodiny nastaveny a není to tak špatné, jak jsem myslelKdyby měl někdo zájem však víte, napište na email a můžeme se domluvit.
viem ze ma asi nepotesis ale typujem podla roku vyroby ze mas novsi typ navi ako ja cize G3 vsak??
inak hodiny sa ti nastavia podla GPS ked tam mas hocjake naviCD (ja mam napr ITALY) a setol sa tak do pol hodky<<<<TAk>>>
AR 166 2,4 JTD 99 TMOVOMODRA METALIZA
- kesáč
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Auto mám registrované od 3/2001 ale auto je vyrobeno koncem 2000 a jde mi to vpohodě, tak nevím jakto bylo vyráběno to g2 a g3. Jak jsem se bavil s jedním pánem, tak říkal, že to šlo do všech alf a neslyšel nikdy o g2 ani g3 ale je možné, že to zkoušel vždycky u novějších alf (to nevím).
AR 166 2.4 JTD, 2001
No cawes verziu navigacie najlahksie zistis pohladom na sipku na vyberani CD z navicace vzadu v kufri<<<<<
cize ak ti sipka ukazuje smerom nahor mas novsi typ navi cize G3 ak nadol ako ja mas G2<<<<
ja som sa snazil najst a skusal som naozaj vsetko mozne ale nowe mapy na G2 su mission impossible
ale na G3 co mas asi ty ich je v celku dost
cize ak ti sipka ukazuje smerom nahor mas novsi typ navi cize G3 ak nadol ako ja mas G2<<<<
ja som sa snazil najst a skusal som naozaj vsetko mozne ale nowe mapy na G2 su mission impossible

bolo to kopec krat riesene na alfa forach tak ked trochu zagooglujes urcite to najdes ale ber to ako overenu info a gratulujem k G3migo píše:no ja mám tu šípku hore, žeby som mal navi G3moja alfa je 5/2000 tak neviem podľa toho by som mal mať G2...skade si sa dozvedel o tej šípke?