mám na vás prosbu. Funguje vám někomu diagnostika FiatECUScan na windows 8.1? Mám verzi 3.6 a mám s tím problém, nemohu to spustit. Ještě bych se chtěl zeptat zda máte někdo prosím ovladače na kabel ELM327 a také modrý kabel KKL?
Všem děkuji

Nerad bych do noveho pc instaloval virtualni XP. Chtel bych to rozchodit lepsim zpusobem.tuta146 píše:nainstaluj si virtuální XP a máš po starosti, na W8 ti to nepojede
A jsi si jistej že ti jede registrovaná verze? Jelikož to že se v nazvu objeví napsáno regitrovana verze ještě neznamená že registrovaná je. Jak jsem psal a i Filipes sic tam vyskočí hlášení že je vše ok, ale při pokusu o funkci která právě tu registraci potebuje se otevře okno pro registrování a nelze spustit. V tom celem byl problém. MES mě běhá na starém NB s XP. A na práci je novější s W8.1TomasAR147 píše:
Ahoj, ovladace ke kabelum jsem uz nainstaloval, a rozchodil jsem i registrovanou verzi FES 2.5 na Win 8. Bohuzel ale tato verze neumi vse co bych potreboval. Prijde mi divne ze by nesla spustit i novejsi verze. MES bohuzel nemam.
A jsi si jistej že ti jede registrovaná verze? Jelikož to že se v nazvu objeví napsáno regitrovana verze ještě neznamená že registrovaná je. Jak jsem psal a i Filipes sic tam vyskočí hlášení že je vše ok, ale při pokusu o funkci která právě tu registraci potebuje se otevře okno pro registrování a nelze spustit. V tom celem byl problém. MES mě běhá na starém NB s XP. A na práci je novější s W8.1Franik píše:TomasAR147 píše:
Ahoj, ovladace ke kabelum jsem uz nainstaloval, a rozchodil jsem i registrovanou verzi FES 2.5 na Win 8. Bohuzel ale tato verze neumi vse co bych potreboval. Prijde mi divne ze by nesla spustit i novejsi verze. MES bohuzel nemam.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů