Jedna se o GTV 3.0 V6, dovoz Švýcarsko, rok výroby 2001
Nevím, jestli auto jako takove je nejaka edice, ale myslim si ze ne. Zatim sem nesehnal nebo spis neshanel nejake podklady, abych to zjistil.
Je tam namontovany vyfuk Supersprint, originalni kridlo (dostava me dokolen pohled na to auto zezadu), hlinikove pedaly sparco a ma modry interier. Dale je mezi prednimi tlumici rozpera, sportovni podvozek a zajimava 17" kola, jejichz nazev neznam. A taky k tomu mam 4 klice.
Gtvecko je velice zachovale, ma najeto 139700 km a celkem na to vypada. Volant neosoupany a radicka tez.

Muj prvni pocit, kdy sem do neho sedl byl... Ty vole!! Dyt nevidim dopredu ani dozadu a hlavou boucham do stropu. Moje predchozi zkusenost se sportakama je nulova bo sem jeste zadneho nemel. Takze sem byl docela prekvapeny, jaky je vlastne v tom aute posez. No ale kdyz sem si to poradne nasteloval, sedacku kousek prisunul a polozil, ze to vypada jak kdybych v aute spis spal, tak se mi to zda uz fajn

Pak nasledovala prvni projizdka a do toho auta sem se zamiloval. Reakce plynu, volantu, zvuk navykovej jako prase, ze mi kamos povida, tvl ty prislapnej a furt se smejes jak blbej

Po ceste domu uz sme zjistili par zavad, kterych sem si pri obchazeni auta u koupi nevsiml. Ale tak snad to nebude nic hrozneho. Zde je nejaky maly vycet.
Nesviti zarovka v budikach
Servo vydava zvuky - po otevreni nadobky se uz nedivim proc
Okno u ridice nesjede pri otevreno dveri dolu a kdyz se zaviraji tak nesedi v tesneni. Bude se muset sundat tapec a kouknout na stahovacku,pac se mi zda ze to okno v tech dverich lita,kdyz je stazene dole
Nad 100 kdyz se brzdi, tak vybruje volant. Asi nejaky cep nebo zadni brzdy, ty sou asi uz na vymenu.
Drnci klika u ridicovych dveri. Je to prkotina,ale jak prejedete hrbol, porad chrasti a neskutecne me to vytaci

Utrzeny horni silentblok na motoru
No a posledni vec, ze huci predni lozisko na prave strane.
To je asi vechno, jine chyby sem nenasel, ale neni to nic, co bych behem jednoho vikendu neopravil.

Doufam, ze se bude auto libit a na nejakym srazu udela paradu. Zatim dam jen jednu fotku pac nebyl cas nafotit v te euforii.
Tak tot asi vse k tomu no.

Konecne sem poznal to Cuore Sportivo ... nafta me uz prestala bavit.