Sehnal jsem si Alfa OBD,Multiecuscan a mám originál VAG kterej obsahuje Uni pro všechny motory od 00 vejš.Všechno ukazuje stejnou chybu-tlak paliva P1670.Dneska jsem štoural regulátor tlaku a čidlo tlaku,nic zásadního jsem ale neobjevil.Mám takový nepříjemný pocit že to je předvoj něčeho jiného

po složení lišty jsem to projížděl a dvakrát mi to zakuckalo v otáčkách,rožla se kontrolka diag.a hnedka zhasla.Mám nové chyby

nejdřív se objevila P0300-nedošlo k zážehu,neznámo kde,potom P0304-výpadek zářehu na 4 válci a potom můj oblíbený tlak paliva P1670.Jestli se nepletu tak výpadek zážehu souvisí bud s tlakem paliva,nebo chyba tlaku paliva souvisí s výpadkem zážehu

Svíčky jsou nové,mohla by tedy výpadek zážehu způsobovat cívka a následně vyhodit tlak paliva??O vstřiku nechci slyšet,lištu jsem vyndaval dvakrát,dva vstřiky jsou nové Bosch a dva vyčištěné,vyndavat znova lištu by byla moje smrt

Dle mého selského rozumu pokud by vypadával zážeh na jednom z válců,teda KO svíčka,vstřik či cívka tak nebudou všechny svíčky černé od sazí ale jen ta jedna kde zážeh vypadává..Vede mě to teda zpátky k tlaku paliva v liště popřípadě k jinému problému.
Každopádně mě to už hooodně deptá a jestli se to nějak nepodaří vyřešit tak se Alfe stane něco zlého,pokud mě dřív neraní mrtvice