ventilator chladice
ventilator chladice
ahoj.mam takovy problem.nejde mi ventilator chladice prvni ani druha rychlost.ventilator jsem zapojil primo na baterku a je vporadku.daji se nejak promerit relatka nebo cidlo teploty?na cidlo jdou tri draty,kdyz je propojim,mel by se sepnout ventilator?a ktere jsou plusove.pojistky jsou vporadku.dekuju za pripadne rady nebo jestli se stim nahodou uz nekdo nesetkal vcem muze byt zavada.bylo to na diagnostice a ridici jednotka nehlasila zadnou chybu.diky moc.jinac je to alfa 156 2.0 rok 1999
Kdyz si byl na ty diagnostice, tak mel udelat test. Predpokladam, ze to bude stejny jako u me na Kappe. Kdyz mi to kamos pripojil, tak jsme testovali cely auto a pri testu ventilatoru to spinalo postupne obe rychlosti asi s dvouvterinovym intervalem. Pak by si jednoduse zjistil jestli jsou v poradku relatka. U nich bych totiz cekal problem...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
ventilator
na diagnostice to zkousel.dal inpuls na obe rychlosti,ale nereagovalo to.ani jedna rychlost se nespustila.
To je vazne divny, chtelo by to zmerit napajeni na kontaktech. Muze to tam byt napaleny... Zkus se mrknout do schemat jak je to tam zapojeny...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure