Dlouho mě lákalo pořídit něco z doby před sérií 105. Tak je to tu. Alfa 2600 Sprint, bohužel asi poslední auto z této doby, které se dá koupit za přiměřené peníze. Což neznamená, že je to z nouze ctnost, z celé série 106 mi to přijde jako nejlepší volba - první auto od Giugiara (ještě v žoldu Bertoneho), první alfa s typickou maskou se světly integrovanými do mřížky. Zatím jsem šťastnej, tak snad mi to vydrží.
Je to první série, vzadu ještě bubnové brzdy, interiér s dekorem v barvě karoserie, žádné bezpečnostní pásy... Motor 2584 DOHC, výkon 145k, pětistupňová převodovka, hydraulické (jednookruhové) brzdy. Nadstandardní výbava - monorádio Becker Grand Prix s jedním reproduktorem Blaupunkt, dobový šíbr Webasto.
Dosavadní majitel mu říkal Dottore Brunello, tuhle přezdívku mělo auto minimálně od roku 1989

Nově bylo prodáno v Německu v červenci 1963, první majitel byl šéf zastoupení AR v Düsseldorfu, nějaký Günter Romanowski. Překvapivě má na německé poměry karoserii ve velmi slušném stavu, pár vysprávek tam je, ale žádné zásadní vyvařování. Jinak vlastně všechno původní - interiér s krásnou patinou, motor po částečné renovaci někdy v roce 1991 (hlava, zabroušená sedla atd.), převodovka originál. Najeto pravděpodobně 122 tisíc (nebo 222, 322, kdo ví). Hnusný je lak, sem tam nějaká vysprávka dost fušerským způsobem, následky pokusů o rozleštění a tak. Ze tří metrů to ale vypadá jak 1A stav.
K autu je komplet dokumentace - originální serviska, manuál, dílenská příručka, doklady... tak už se jen naučit německy.
Plány - pořešit základní servis (za poslední 4 roky auto najelo 350 km) = rozhýbat brzdy, vyměnit olej a filtry, jinak by mělo být vše funkční. Testace se možná stihne ještě letos, takže by se i mohlo vyjet. Příští sezonu se pojezdí a pak se rozhodnu, jestli budu řešit ten lak, který tomu chybí k dokonalosti.
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant