Červenočerný TSko rok 1991, výkon 102kw, látkovej vnitřek, sedadla v elektrice, střešní okno, bez klimy, na kufru spoiler. Na předku jsou udělaný úzký světla a nárazníky jsou odřené ve všech 4 rozích auta

Dával jsem na něj odkaz do Zajímavých inzerátů no a po lahvi červeného jsem se rohodl, že se o ní budu zajímat sám. V další den ráno jsem pánovi zavolal, pokecali sme, rozleželo se mi to v hlavě, večer jsem mu zavolal znova, že se ráno přijedu podívat. Tak jsem vyrazil do Liberce, pán neuvěřitelnej sympaťák, auto mě dostalo, cena ok, tak sme si plácli. Domluvuli jsme se, že si pro auto přijedu, až se oteplí no a dneska jsem si ho konečně přivezl.
Předchozí majitel si jí přivezl v roce 98 ze Švýcarska, před tím prý vystřidal 3 33ky, tohle si nechal 20 let. Auto toho za posledních pár let mnoho nenajelo, nějakou dobu byly značky v depozitu, pak zas vyndány ale prý jen stálo v garáži a vyjelo tak 3x do roka. K autu jsem dpstal původní švýcarské papíry, vlaječku Ferrari Club Fiorano a údajně origo armádní italský pilotky brýle, těžko ověřitelné, ale jelo se s nima hezky

Primární plány:
- Důkladně to umýt a hlavně vydrhnout vnitřek, vymést pavučiny

- Ponákupový servis - olej, filtry, svíčky a podobný srandy
- Sehnat hezký kola, nemá někdo nějaké navíc? Pasujou na tohle vůbec nějaký čtyřděrový z jiných Alf?
A ještě přemýšlím, že bych do toho minimálně párkrát takhle po tom co to stálo nalil něco lepšího než N95, má to smysl?