pro ty co to neznají, prostě sraz na jeden den tady v na tomto místě: https://mapy.cz/zakladni?x=15.8068971&y ... id=2025081
ale třeba se organizátoři budou obtěžovat a napíšou něco i sem

Aktualizace 28.1.: Jak už jsme naznačovali, vyskytli se jisté komplikace - konkrétně nastal problém s parkováním na travnaté ploše pod Hradem Kunětická Hora v důsledku vyhlášení chráněné přírodní lokality. Zejména za zhoršených klimatických podmínek by bylo parkování mimo zpevněné plochy vzhledem k sankcím velmi rizikové. Po zvážení všech pro a proti jsme přistoupili ke změně místa konání akce. Kuňka byla tradicí, ale je pravda, že již loni jsme si říkali, že už nám je tak trochu malá, ale nové podmínky tomu dali rychlou stopku, tedy alespoň pro tak populární akci, jako je zahájení sezóny.
Novým místem pro zahájení sezóny, a doufejme že na dlouhou dobu, se stane východočeské pevnostní město Josefov.
4.4.2020 zde bude probíhat nejen Zahájení sezóny Alfa Romeo 2020, ale o pár stovek metrů dál v Pevnosti Josefov i zahájení sezóny a slavnostní otevírání pevnosti (9-17), tak že si bude možné i odskočit tam.
Podařilo se nám zajistit krásný areál nedaleko pevnosti, kde budeme mít veškeré zázemí a kapacitu na velký počet Alfiček i Alfamaniaků.
V této chvíli, i když je to letos tak trochu narychlo, pracujeme na zajištění zajímavého programu, DJ, občerstvení a pracujeme na aktivní účasti našich partnerů. Zároveň se nebráníme i novým zájemcům o spolupráci, lidem co by chtěli pomoci s přípravou a zajištěním akce a zájemcům o stánkový prodej.
Doufáme, že se Vám bude nové místo a inovovaný formát akce líbit.
Nic se nepřesunulo,jedeme dál:-).rammstein píše: 1.2.2020, sob 11:19 V tom případě se omlouvám, ale já nevidím, kam ten odkaz v prvním příspěvku od Kubase odkazuje, takže jsem právě nevěděl, jestli je řeč o "malém" srazu na Kuňce nebo o Josefově, kam se "původní" sraz letos přesunul. A druhý post od .zde se screenem jsem nějak přehlédl.
Však mužeš vyrazit v chumlu,jen u Chlumce to vezmeš doprava:-).MichalT píše: 3.2.2020, pon 08:42 Stejně tak mě vždycky bavil společný odjezd, kdy se po dálnici valí desítky Alfiček, značka je vidět.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti