A nebo to občas udělá zimu jen tak.... že prostě jedeš na 22 a po 10 minutách je ti zima.... tak tam dáš 24 a po nějaké době zase... skončíš na 27, nějak se to umoudří a prostě jedeš dál.... časem je ti zas vedro takže postupně klesáš na svých 22 a furt dokola....
Nemám to změřené, ale podle mě v průměru co 30 minut tu teplotu ladím (někdy na to hodinu nešáhnu, někdy s tím točím častěji....)
jako dá se s tím žít, ale je to snad nejnepřesnější automatická klima, co jsem kdy v Italovi měl.... zejména ta přecitlivělost na sluneční svit je fakt otravná....
No tak to dnes řeším v Motortecu a technik, kterému se dá věřit, mi říká - "jo, to měnili s faceliftem, nejste s tím první. Citlivost senzoru svitu se nastavit nedá a to občasné ochlazení je údajně proto, že nějaká chytrá hlava rozhodla, že to auto jako samo od sebe "vyvětrá" a SW je tak nastavený. Nedá se s tím nic dělat, občas si někdo ztěžuje. Mimochodem aktuální Jeep Compass to dělá taky".
Takže děkuji za skvělé vylepšení vrámci faceliftu (o odstranění olejové měrky ani nemluvím)

V Giulii 2016 jsem už dlouho nejel, ale nevybavuju si že bych tam s tím takto laboroval....