Příspěvek
od kravitzUL » 4.1.2009, ned 12:17
Mám takové dilema. Auto jsem zakoupil s lehce poškozenými LP a LZ dveřmy je to na kit + lak obou částí..dále jsou na voze různé drobné kosmetické vady..zvlášť mě vadí trochu jiný odstín u nárazníku-ale to prej je u čevené normální, že prý se to u Alfy vlivem jiného materiálku jinak vpije a má to pak světlejší odstín.. A nedávno mě ještě na parkovišti odřel nějaký talent pravý bok.. je tam čára o délce skoro metr přez oboje dveře a ještě je to lehce promáčklé
Už dlouho přemýšlim o celolaku-nějaké krvavě rudé a nepotřeboval bych ani odstrojit celý vůz..stříkat vnitřek motoru, kapoty apod. Tak mám otázku na kolik by mě vyšel celolak rudé barvy? Venca Kameník mi v Drhlenech řekl, že ten můj levý bok by zvládl 10-12 tis..tak jsem i přemýšlel, že bych to dal k němu i na celolak.
Ale nedávno jsem viděl 156 DTM s černým spodkem(stříklé do stracena), který se postupem k zadní linii zvyšuje, tak nad tím také přemýšlim(a to rozhodně nejsem žádný tuningář

)..vyšlo by to asi levněji a možná by to vypadalo zajímavě. Otázka je na kolik by to vyšlo? Viděl jsem několik fotek DTM z boku...tak kdyby někdo viděl někde více fotek(zadek atd), tak budu rád, když to sem hodí. Dík
Jinak má představa celé opravy je do 30 tis..

Spider Veloce 2.0, 93kw - Olda Timr
GT 3.2 bussánek Q2
166 2.4 Jtd, 129 kw
ex - 159 1.9 JTDm, 110 kw
156 SW, 1.9 JTDm
156, 1.8TS, Sportpacket
33, 1.7, 16V, 97 kw
33 1.4 boxer Imola , 65kw
Cuore Sportivo - spolehlivost na ho...o