pískání od předního kola
pískání od předního kola
Zdravim, mam problem s alfinou asi pred tydnem.... mi zacalo piskat u predniho kola pri trochu rejdu do prava..piskavy zvuk to vydava jako kdyz jedete ze starym koleckem...neni to stale ..zacina to pri ujeti nekolik KM...nekdy je to strane
...ale jen pri rejdu do prava.....byl jsem v servisu..tam mi tlakem vzduchu vyfoukali bordel...udajne muze byt v desticce spona /desticky jsou dobre/...jeste jsem zapomnel napsat...ze pri seslapnuti brzdoveho pedalu piskani prestane...tak bych vyloucil lozisko, pak leda nechat rozebrat predni brzdy, pokud nekdo mel taky takovy problem..prosim o radu co by to mohlo byt.

- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Piskani od predniho kola.
Třeba jsou moc orezlé hrany brzd. kotouče na vnějším a vnitřním obvodu třecí plochy? Pískání dělá právě ta rez, když je jí tam hodně a dře o destičku i z boku.
Vzít ostrý sekáč, opřít o třmen a točit kotoučem a takhle to oškrábat (pozor na plochu).
Vzít ostrý sekáč, opřít o třmen a točit kotoučem a takhle to oškrábat (pozor na plochu).
Diky za raduKůrkyn píše:Třeba jsou moc orezlé hrany brzd. kotouče na vnějším a vnitřním obvodu třecí plochy? Pískání dělá právě ta rez, když je jí tam hodně a dře o destičku i z boku.

- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tak to je ono, to už to mohl taky omlátit...
Tak zbrouseno..a je po piskani..dik za pomocKůrkyn píše:tak to je ono, to už to mohl taky omlátit...