kolik máš nalítáne km na alfiněMilan+ píše:Protože mi začalo hučet ložisko v LP kole ihned jsem objednal nové, ale u159 se mění celý náboj ve kterém je již ložisko uloženo
snad to půjde alespoň lehce vyměnit
Můžu se zeptat, odkud to ložisko sehnal? Podobný problém jsem řešil nedávno a po obtelefonování všech možných e-shopů a jiných shopů a posouvání již potvrzených termínů dodání (prý není nikde v ČR ani v náhradě), jsem to nevydržel, zajel jsem do Alfy a objednal ho tam a měl jsem ho do 3 dnů doma (lze i do druhého dne).Diamond píše:Tak po několikadenním shánění mi dnes volal můj mechanik, že sehnal jedno SNR v SRN za velmi slušnou cenu. Doufám jen, že soudruzi někde neudělají chybu. Děkuji všem za snahu a ochotu a přeji hezký den
V Eperu jsem tento díl vůbec nenašel, ale možná špatně hledám. Každopádně Mates mi psal, že ve Fiatu stojí 6500,- a já budu mít SNR za 2500,-lukee píše:Porovnaval jsi cenu s originalnim dilem, ktery bys sehnal pres ePer ve Fiatu/Alfe?
Tak to je super cena, v Alfě ho mají za 5700,- po slevě (10%)Diamond píše:V Eperu jsem tento díl vůbec nenašel, ale možná špatně hledám. Každopádně Mates mi psal, že ve Fiatu stojí 6500,- a já budu mít SNR za 2500,-lukee píše:Porovnaval jsi cenu s originalnim dilem, ktery bys sehnal pres ePer ve Fiatu/Alfe?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 4 hosti