chci pustit přední stěrače a ani se nehnou, jen něco cvaká jakoby pod stěračema
 chci pustit přední stěrače a ani se nehnou, jen něco cvaká jakoby pod stěračema  pojistka je dobrá a relé dobře zapojené...prosím vás čím to může být, popřípadně jak to opravit?
 pojistka je dobrá a relé dobře zapojené...prosím vás čím to může být, popřípadně jak to opravit?  díky moc všem...
 díky moc všem... chci pustit přední stěrače a ani se nehnou, jen něco cvaká jakoby pod stěračema
 chci pustit přední stěrače a ani se nehnou, jen něco cvaká jakoby pod stěračema  pojistka je dobrá a relé dobře zapojené...prosím vás čím to může být, popřípadně jak to opravit?
 pojistka je dobrá a relé dobře zapojené...prosím vás čím to může být, popřípadně jak to opravit?  díky moc všem...
 díky moc všem...Tak jsem postupoval přesně podle návodu a výsledek je nulovýHarous píše:Určitě bych začal vyčištěním kontaktů na motorku. Bývají s tím docela problémy a po těch letech to začne zlobit. Projdi si tenhle postup a podle toho to v pohodě uděláš.
http://www.lanciaklub.cz/forum/viewtopi ... 84952caca5
 takže jsem vytáhl motorek i s tím stíracím mechanismem a sháním nový, ale děkuju za radu
 takže jsem vytáhl motorek i s tím stíracím mechanismem a sháním nový, ale děkuju za radu 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti