Ještě bych Vás chtěl požadat o nějaké dobré stranky, kde bych mohl sehnat nějakou slušnou Alfičku.
Díky všem za pomoc.
Ja tak. To mi taky celkem vadi ze je od taliánů, ale zase to má servisku a vypadáto, že se o to minulí majitel staral. Jinak díky za odkaz, hned si to přečtu a zítra dám vědět jak to dopadlo.Balanta píše:sorry jsem to špatně napsal, vypadá vcelku fajn, kola bych neřešil :-) akorát se podívej jestli budeš tam chtít nacpat 18 kola - jestli jsou uvedené v techničáku
akorát to že je z itálie dovezená by mi vadiloto jen tak maličkost
a přečti jsi toto téma, možná pomůže k něčemu : http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.p ... 93&start=0
italové jsou vesměs ,,prasata'' a mají servis na každém rohu. prostě v německu je kvalita, ale to je v podstatě jedno, to je jen můj názor. Už jsem jednu alfu z talošky měl, a už nikdy nechciKubas píše:a co že je od taliánů? jako 130tkm v IT s jejich dobrýma silnicema a kvalitní naftou je problém? Chceš to raději z Německa, kde mohla lítat pořád 160 a víc? Nevím, nedává mi to smysl....
No já mám pocit, že jsem se někde dočetl, myslím, že i tady, že náhradní klíč včetně kodování 150euro...je to možný??Martas 01 píše:AND1:
1:asi spatna zhavici svicka pocet je podle valcu pokud je to 1.9 ma 4 pokud 2,4 ma 5 zhav svicek.Ja bych je vymenil vsechny najednou jedna stoji cca 400kc.
2:nevim nemam zkusenost.
3:udelat druhej klic je docela raketa tusim ze to vyjde kolem 7000kc chtel jsem udelat na 147 a vzdal jsem to nechal jsem si jeden klic.
Bazar, ze kterého to beru, tak mi tvrdí, že druhý klíček má ještě dojít z itálie, ale moc tomu nevěřím. Jinak auto je v dobrém stavu, alespoň vizuelně, motor se mi zdá taky v pořádku. Krásně to jede,nikde nic nebouchá nebo neskřípe. Opravdu vypadá dobře. Volant s pedálama je na stav kilometrů taky přiměřeně ochytaný(ošlapaný). Zítra si pro ni jedu tak jsem potom hodím nějaké fotky.enzo13 píše:To žhavení je svíčka, měl sem to u fiata stejně, vždycky si to po nějakých dvou letech takhle řeklo o nový žhavící svíčky.
Nevím jak ta tvoje alfa vypadá, ale jeden klíč je většinou známka toho, že se o ní majitel moc nestaral, že nedokázal uhlídat dva klíče, potom, že mu někdo poškodil zámek to se stát může, ale že si to nenechá opravit je šlendrián. Myslím, že bývalý majitel byl prase a auto bych si od něj nekoupil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 hosti