Příspěvek
od Oskar » 17.4.2011, ned 21:05
Chtel jsem vyzkouset to castecne zaslepeni EGRu, protoze i kdyz jsem ho rozebral a vycistil vcetne el. magnetu, myslim, ze stale nebeha jak ma a zavira pomaleji nez by mel. Proste obcas se projevi, ze slapnu na plyn a nic - stlaceny vzduch utika otevrenym EGREM, nekdy tahne nekdy ne. 3 nebo 6 klacku se mi za novy davat jeste nechtelo.
No nekdo tadu psal, ze ty origo zaslepky se prodavaji v Imofe za 120,- Kc, tak jsem tam zajel a hle ve skutecnosti 500,- Kc ty vetsi a cca 300,- ty mensi. Tak to mi prislo dost, tak jsem si je nechal vypalit na laseru s tim, ze si udelam ruzne provedeni. No a vysledek - zkusil jsem tu velkou zaslepku, ale jen se dvema dirama a asi prvnich 100km jsem nic zvlastniho nepozoroval, ale potom (nevim cim to je), se projev motoru skutecne zlepsil, tahne lip od spodu, od 1500otacek, o tom jsem si mohl driv jen zdat, a hlavne se ztratili ty prazdne seslapnuti plynu.
Pokud by to chtel nekdo zkusit nabizim nejruznejsi zaslepky viz. priloha. Ty velke za 100,-Kc a ty male za 50,-Kc + postovne.
-
Přílohy
-

Ex: Lancia Delta 1.6 HF Turbo
Ex:AR 159 1.8TBi Ti
Lancia Delta 2,0 HF Integrale 16V
AR Giulietta 1,4 Tbi 88kW MY 2018