S tym radením 1 to tiež začalo až teraz , predtým to šlo úplne jednoducho, teraz som kompletne vymenil prevodový olej, dal som ho tam toľko ako ma byť, zaradenie rýchlosti ide ľahšie ale s tým hučaním, búchaník to nespravilo nič, v servise mi povedali že mám vymeniť celú prevodovkuZip166JTD píše:Tak horší řazení jedničky není nic zas tak neobvyklého u této převodovky.Ale to hučení 6ky hm.Na jiný stupen to nedělá? A co olej v převodovce ? Je ho dost ?
Už jsem tu na foru ale ted nevím kde přesně viděl i někoho kdo skřín kvůli ložisku rozdělával a byly u toho i fotky. Tak to zkus pohledat a uvidíš jestli nemáš podobné příznaky.Je pravda že to byla už převodovka z JTDM (opel) ale stejně je to na jedno brdo.
Pískání z převodovky/spojky
Re: Pískání z převodovky/spojky
me to delalo taky, proto sem prevodovku menil. kdyz sem jel na sestku a pridal trochu plyn tak piskala, pak kdyz sem jel dlouho po dalnici tak mi pak slo blbe radit mezi 3-4. Olej sem vypustil a na slunci v nem byly videt taky trpitky jako maly spony, vymenil jsem olej a pomohlo to jen na chvili....
nevim co tam bylo spatne, mozna naky lozisko. Prevodovku mam doma a az bude cas tak ji chci zkusit lousknout..
nevim co tam bylo spatne, mozna naky lozisko. Prevodovku mam doma a az bude cas tak ji chci zkusit lousknout..
a ako si to vyriešil ? celú si vymenil ? koľko ťa to stálo ? dikespyrana píše:me to delalo taky, proto sem prevodovku menil. kdyz sem jel na sestku a pridal trochu plyn tak piskala, pak kdyz sem jel dlouho po dalnici tak mi pak slo blbe radit mezi 3-4. Olej sem vypustil a na slunci v nem byly videt taky trpitky jako maly spony, vymenil jsem olej a pomohlo to jen na chvili....
cti od zacatku..
Prevodovku jsem koupil za 1000kc ale kvuli tomu ze sem to dal do servisu ke kktum to vyslo na 20000kc mozna vic
Prevodovku jsem koupil za 1000kc ale kvuli tomu ze sem to dal do servisu ke kktum to vyslo na 20000kc mozna vic