1) Je tam 2.0TS 16v, dle tachometru najeto 115tkm, ale auto asi půl roku stálo, když jsem s tím jel tak se občas jakoby zacukalo a blikala při tom kontrolka asi nějakýho vstřikování nebo tak, prostě hned ta nalevo od kontrolky oleje. Bohužel nemůžu teď ničím vyfotit. Ale čím víc se s autem jezdí, tím to dělá míň. Nevíte, čím to je, co to signalizuje?
2) Další dotaz mám ohledně oleje, co sem se tady dočetl, tak je tenhle motor na olej celkem náchylnej, je tam 10W60, hladina je na maximu. Při jízdě jsem si ale všiml, že ani třeba po 50km jízdy se ručička teploty oleje téměř nezvedne, neska jsem jel a po asi hodině jízdy byla pořád na 60 stupních, v pátek když bylo fakt vedro, tak se lehce zvedla, má to tak bejt, nebo je někde chyba? předpokládám, že když se trošku pohnula, tak nějaký čidlo nebo co tam je by mělo fungovat.
3) Třetí otázka, při 130km/h motor točí na pětku téměř 4tisíce otáček, je to v pořádku nebo ne, zdá se mi to celkem dost?
4) Neska jsem tankoval, mám tam asi 1/4 nádrže, ale jak je mírnej kopeček, tak se rozsvítí hladový oko - dle toho co jsem tady na foru různě četl, tak by to mělo bejt normální, ale nevím jestli v takovým rozsahu, ta ručička se fakt hejbe od 1/4 až skoro na nulu

5) Když zařadím pětku, tak šaltpáka celkem drnčí, ten zvuk se i ozývá z míst někde před spolujezdcem, když ju trošku přitáhnu jakoby dolu a k sobě, tak to dělá o něco míň. Hrozně blbě se to popisuje, ale třeba někdo z vás měl podobnej problém a ví, co s tím.
Díky moc za odpovědi.