Basu nech doma,dáme točenýPivrnec911 píše:Pivrnec se prida s basou v kufru v 75:-).Ladin 164V6 píše:Tak to bude nízký průlet krajinou :-)

Basu nech doma,dáme točenýPivrnec911 píše:Pivrnec se prida s basou v kufru v 75:-).Ladin 164V6 píše:Tak to bude nízký průlet krajinou :-)
Sraz je jako vždycky v Sukoradech od 9 do 10,to si snad každej zvládne naplánovat cestu tak,aby přijel včas. A v nejhorším je v pozvánce číslo na mě a na Zdenka. Nebo myslíš že by se mělo na každýho kdo jezdí pozdě čekatFranik píše:já doufám přijedu ale, možná sám bez 8C a alfapsa jelikož se změnila posloupnost programu tudíž to rodině nevyhovuje jelikož malá musí v poledne spát na to byl kemp idealní. Pavle mysli i na ostatní že jedou z větší dálky a nemusí tvůj časový plán stíhat z různých důvodů třeba i poruchy v koloně, jo dřív když se nestíhalo tak jsi dojel zbytek v kempu to už teď nepůjde, jelikož vás nenajdem.jinak bude standartně sraz z východních čech na motorestu za HK. pak se pojede v koloně.
jasně že myslim starou mršinu Oldu TimerůWide 155 píše:Oldou myslíš Spidera? Hnusně nebude,počasí je objednaný[-o<
Zařízeno,pro děti bude možnost obědnat řízek,nebo poloviční porci.rosso155 píše:jenom dotaz, bude i něco k objednání pro děti, třeba klasika - řízek a hranolky? Těma vybranejma lahůdkama se jim nejspíš nezavděčíme, tak aby nemusely být o hladu
Tak to neřeš a dej si objedvě jídlaprte píše:hmm tak totalni dilema mezi katovym zaslehem a tim salatem![]()
Tak to bude super...já budu mít kaťák a po dcerce zbytek řízkuWide 155 píše:Zařízeno,pro děti bude možnost obědnat řízek,nebo poloviční porci.rosso155 píše:jenom dotaz, bude i něco k objednání pro děti, třeba klasika - řízek a hranolky? Těma vybranejma lahůdkama se jim nejspíš nezavděčíme, tak aby nemusely být o hladu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti