Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
na 156ce samozrejme mam..dneska jsem si je nechal jeste prevazit protoze mi to klepalo s volantem...chybelo tam asi 90g no nic..jsme OT...dneska jsem si byl koupit poradnej stetecek na modely tak dneska budu malovat kola....tak pak udelam treba fotku
To jsou pořád takové "bohulibé" záliby [-o< Ale co třeba sázení? Nemyslím jako na zahrádce, ikdyž tam já ty piva sázím jedno za druhým Ale sázení na sport. události.
AR Giula 2,0 Super EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
na Italiaspeed.com je článek o lyžích, které připravila firma Dynastar v designu Ferrari - jakožto vášnivého lyžaře mě to docela nadchlo.... ikdyž kdybych si měl pro sebe vybrat lyže, tak bych určitě bral italské Nordica ve variantě pro carabinieri (klasická modrá barva, červený proužek, nápis Carabinieri a číslo "112")
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Raddik píše:když na sjezdovku, tak jedině na prkně bane, doufám že sis lyžovačku v Itošce pořádně užil. já znám jenom rakouský Alpy..
Co ti budu psát? Mimochodem jako správný Alfista a blázen jsem jim tam vletěl do těch ochraných sítí kolem sjezdovek.... Nebyla to ani tak moje chyba, štrejchnul jsem se s kámošem a už to bylo.... Příjemný pocit to teda není, naštěstí bez následků....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
KTM 990 Adventure