Stejně do teď nechápu, k čemu GTA rádio...jakubSW píše:ovšem s poslechem hudby nepočítejte
Čas odjezdu je stejný...trasa také...jen z Landecku do St. Moritz nepojedeme nejkratší cestoujames píše:tak tady pročítám všechny ty plány a kedlubnu z toho mám zamotanou...kdy, kudy, kam, jak, proč, rád bych se k někomu připojil,ale obavám se že se svoji světlou výškou nejsem na nějaké dramatické létaní stavěnej :-)![]()
![]()
a máš tam alespoň blicí pytlíkyjakubSW píše:ovšem s poslechem hudby nepočítejte
RADES 155 píše:Čas odjezdu je stejný...trasa také...jen z Landecku do St. Moritz nepojedeme nejkratší cestoujames píše:tak tady pročítám všechny ty plány a kedlubnu z toho mám zamotanou...kdy, kudy, kam, jak, proč, rád bych se k někomu připojil,ale obavám se že se svoji světlou výškou nejsem na nějaké dramatické létaní stavěnej :-)![]()
![]()
jinak samozřejmě na sebe vždy čekáme
A už máte to ubytko? Aby jsme se nesetkali na italské dálnici a v Miláně se zase rozprchli, to mi přijde zbytečnéHampice píše:no a těm ostatním právě taky
Rád se i s přítulkyní přidámeRADES 155 píše:Kdo by se chtěl přidat, tak odjíždíme z Prahy ve čtvrtek 24.6. cca mezi 21 -22 hodinou. Trasa Praha - Plzeň - Munchen - Garmisch - Landeck - St. Moritz - Milano
Na kolikátou odhadujete že by jste byli na stelviu?Pietro píše:RADES 155 píše:Kdo by se chtěl přidat, tak odjíždíme z Prahy ve čtvrtek 24.6. cca mezi 21 -22 hodinou. Trasa Praha - Plzeň - Munchen - Garmisch - Landeck - St. Moritz - Milano
Ja myslim ze by to slo domluvit na nejakou hodinu, my pojedem taky nejspis pozdeji a budem dohanet kolonu...tuta146 píše:Do Drhlen nestíhámpojedu dřív, stavím se u známého ve švajcu, , tak mě stelvio napadlo jako neobvyklé místo minisrazu:-)))))
Taky mám dovolenou už ve čtvrtek, takže je mi to taky jedno. Takže to zaleží na vedoucím zájezdujakubSW píše:No tak za mě by to mohlo být i dřív, budu mít volno už od rána takže dorazím k Radesovi odpoledne
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 4 hosti