takze novodobe poznatky: poistka 2 (DOOR LOCK), poistka 12 (ALFA CONTROL), poistka 19 (stropne osvetlenie+vystrazne smerovky), poistka 21 (STOP LIGHTS). Ked tam nemam pichnute tieto poistky, tak je odber NULOVY. Po vlozeni poistiek 2, 12, 21 tak je odber ~11mA co si myslim je v pohode, aj ked na druhej strane nechapem preco ten odber vobec je, ked jedna z poistiek je brzdove svetla(odber je aj ked nemam zoslapnuty brzdovy pedal), potom dalsia je central(tiez nechapem preco ma odber ked nezamkynam alebo odomykam) a potom je tam ten Alfa control(bez tejto poistky taktiez nejdu budiky) tiez nechapem preco to ma odber po vlozeni tejto poistky, ked na AC su mozno akurat take hodiny, ktore by mohli mat odber, ale tie tam ja teraz vobec nemam, takze neviem vocogo... na druhej strane s tymito poistalmi to ma celkovy odber ~11mA, co je podla slov elektrikara v pohode(udajne do 200mA je to este pohoda). NAjvacsi problem mi robi to stropne osvetlenie, to ma odber jak svina, je jedna vec, druha vec ze nechce zhasinat. Takze otazka, kde sa nachadza ovladanie zhasinania stropneho osvetlenia, ja prepdokladam ze to je bud relatko(mechanicka zalezitost) alebo naky integrac(logika), kedze sa jedna o iluminovane zhasinanie a nie narazove, tak skor by som povedal ze to bude ta logika - naky intgrac, ale nie som si isty. Kde to PLS najdem, co to ma na startosti?? A este snad posledna vec, podla mna je to zle, minimlane nestandard oproti inym autam(aj ked 75ka sa od standardov lisi vo vela veciach

) kd zapnem klucik, tak sa mi rozsvieti podsvietenie tlacitok na okna(vsetky 4) a tlacitko na ovladaie sibru. Na i nych autach sa podsvietenie tychto tlacitok rozsvecuje skor pri zapnuti svetiel, resp. uz na parkovacky. Podsvietenie palubky sa mi zapne az so spominaminm otoceni polohy svetiel do pozicie 1(parkovacky) nie s otocenim kluca, ako tie tlacitka. Je to ok, robi to aj vam tak, alebo aj to je naprd