Kdo máte jaké zkušenosti s ruznými výrobci Váhy vzduchu?
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Kdo máte jaké zkušenosti s ruznými výrobci Váhy vzduchu?
Jaké máte zkušenosti s výrobci váh vzduchu na JTD motory? Mám 2,4 129kw, klekla váha bosch. Jde odně blbě sehnat za slušnou cenu a když jí někde mají, tak za 8000 Kč. Zkusil jsem objednat Starline pro srandu a masakr. hned i bez nastartování motoru, jsem to píchnul na diag a nešla ani vymazat chyba. Stále měla příliš vysoké napětí ( 5 V) a ani to nejelo.
Takže Starline nebrat ani zadara. Teď mě napadá zkusit Pierburg, máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Takže Starline nebrat ani zadara. Teď mě napadá zkusit Pierburg, máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Re: Kdo máte jaké zkušenosti s ruznými výrobci Váhy vzduchu?
No ja nevim ja koupil v Kelly tátovi na 2.4 110kW novou Bosch za 1500, po sleve. Jinak stojí lehce přes 2t
AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Měl bych jednu navíc , na 2,4 m-jet 129 KW ,fungovala bez problémů , auto mi netáhlo od spoda tak sem si objednal novou BOSCH a váhou to nebylo byl to EGR , tak bychtu starou prodal. Můžeme ji odzkoušet :-) Jinak na m-jet 129 kw je váha dražší než na starší jtd. Mě vyšla na 4900,- Pozor na repliky BOSCH !!!

1.Alfa 156 SW 2,4 M-JET Stage 2 260 HP
2.Alfa 156 SW 2,4 M-JET Chip 215HP
3. Alfa Giulietta Veloce 2019 125kw TCT +Chip
®Alfatuning.sk / CZ Pobočka - Havlíčkův Brod , Chotěboř
2.Alfa 156 SW 2,4 M-JET Chip 215HP
3. Alfa Giulietta Veloce 2019 125kw TCT +Chip
®Alfatuning.sk / CZ Pobočka - Havlíčkův Brod , Chotěboř
Ja mam doma tiez jednu vahu Bosch pouzivanu na motor 2.4JTD 100kW ak by ste ju niekto chcel tak za nejaku simbolicku cenu alebo gratis vam ju poslem
,neviem ani ci je dobra alebo zla len som robil renovaciu celeho sacieho traktu kvoli novemu turbu sice je pravda ze teraz s novou vahou to nezadymi pri akceleracii ale mohol to bit aj egr ktory som zaslepoval alebo stare turbo sak uvidite vyskusate.
A inak skusenosti s vahami nemam nakolko ked nieco odide nahradzujem to jedine za original diel.
,neviem ani ci je dobra alebo zla len som robil renovaciu celeho sacieho traktu kvoli novemu turbu sice je pravda ze teraz s novou vahou to nezadymi pri akceleracii ale mohol to bit aj egr ktory som zaslepoval alebo stare turbo sak uvidite vyskusate.

A inak skusenosti s vahami nemam nakolko ked nieco odide nahradzujem to jedine za original diel.
Alfa Romeo 166 2.4JTD Full Luxury Packet
Fiat Tempra 1.6i.e cat
Fiat Tempra 1.6i.e cat
Berem ju...
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan CHIP+EGR Off+Katik na majzel
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tak koupen Pierburg za pár kaček. Hodnoty váhy dle diagnostiky ukázkové, auto jede bez problémů jak má a vše kolem. Pierburg mohu doporučit, že bude fungovat jak má a je o 60 procent levnější jak Bosch
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
Foli hod sem adresu kde jsi ten Pierburg koupil. Asi mě to též čeká, alespon co mi za hodnoty ukazoval Alfík tak už moje váha taky nedává co by měla.
Jinak co já se nedávno bavil se známým tak prý jedny z nejlepších vah dělí HITACHI ale jestli dělá i na JTD to netuším.
Jinak co já se nedávno bavil se známým tak prý jedny z nejlepších vah dělí HITACHI ale jestli dělá i na JTD to netuším.
Ex 166 JTD 100kw (nedobrovolně EX )
Ex 166 JTD-M 129KW (je čas na změnu)
159 1.8 Mpi kočár kolem komína
Ex 166 JTD-M 129KW (je čas na změnu)
159 1.8 Mpi kočár kolem komína
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Foli: držím palce, ať Ti slouží. Chlapíkovi hanz.1 fungovala jen chvilku.
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz