Plzeňskej srázek
Re: Plzeňskej srázek
proč se kroutil? Myslel jsem že se na to těší 

tak a i kemp je ofíko zamluvený...máme zamluvenou jednu chatku kam dáme věci či zásoby tekutin
a ještě zkusím se poptat zda tam bude v pátek nějaká music či kam jít kdyby bylo "fujtabl" počasí

AR 156 SW 1.9 JTD, 85kW, r.v. 8/2003
- hajis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, včera u mě byl na kávě a říkal, že neví jestli pojede
Nakonec teda že jo, ale moc přesvědčivý mi to nepřišlo.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distincive
a další zprávička....cca 600m od kempu bude v pátek i diskotéka a v případě špatného počasí můžeme diskutovat v jednom přilehlém hotelu :-)))))))) 

- Michal_Plzen
- Pozorovatel
+ cerny GTV Plzen ... snad to stihnu ... budu se vracet z Olomouce na posledni chvili ...AR156TAUS píše:Aneb další potvrzená účast z domažlicka....malý hadík již cestou do Plzně ---- jedna modrá AR156 SW (já) + černá 146 + černá GT + černá 147 (Corse) + stříbrná 147 (Hajis) + ???
Praha, jizni spojka v patek odpoledne ...

EX ... Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V 162 KW
ex Peugeot 205 1.9 Gti
ex Opel Kadet 2.0 GSI
ex Peugeot 205 1.9 Gti
ex Opel Kadet 2.0 GSI
Michal_Plzen: stihneš, počkáme
Jako dnes 7 pozvánek
, jednu jsem odnesl do auto CB v Plzni, tak možná se přidají, škoda že tam nebyl majitel, kterej podle slov prodejce se možná akce sám zůčastní, dokonce mi řekl, že by možná i přispěli na organizaci. Stačí když přijedou a třeba sebou vezmou i novou Giuliettu 

Jako dnes 7 pozvánek

- hajis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem tam byl na Giulettu taky mrknout, byla tam černá a už prodaná:-) To by bylo fajn,kdyby přijel.
hajis: joooo, snad to klapne 
nevíš, jak se jmenoval ten kolega s 156kou, kterej nám v pivováru Purkmistr rozdával vizitky??

nevíš, jak se jmenoval ten kolega s 156kou, kterej nám v pivováru Purkmistr rozdával vizitky??
- hajis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tomu už jsem psal,na sraz přijede,ale do kempu nepojede. 

Tak dneska mi někdo na Alfinu před OBI dal letaček tak se asi taky ukážu
(modra 156) 

jo, to byl já, naproti tobě stála červená 146kaCartmann píše:Tak dneska mi někdo na Alfinu před OBI dal letaček tak se asi taky ukážu(modra 156)

jo ta patri kolegyni z prace to vis prodavaci z obi zasadne alfy 

koukám chalani že účast asi bude dobrá :-)) a mám další potvrzenou alfinu....černá 156 :-)

Kamarádi, často se zdravím na trase Plzeň - Horšovský Tým černou 166ku, nedával někdo taky pozvánku? Bohužel jej potkávám vždy za jízdy 

- hajis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem mu vzkaz na FB, neodpověděl zatím. Nevím, jestli myslíme toho samého. Loni snáma byl na Radyni,ale nebyl autem
no Jirko, nevím jestli je ten co byl s náma na Radyni
, tenhle jezdí asi z Plzně přes Horšovský Týn. Na Radyni kluci byli ze Stoda.

Za Stod hlásím že přijedu s přítelkyní na sraz a podle počasí uvidíme jestli pojedem na Babylo nebo se trhnem někde cestou 

Alfa Romeo 156 2.0 JTS 122kw r.v. 2002
Tak s přítelkyní počítáme s Babylonem , a kolegyně z prace se možna ukaže u Olympie akorat. Jinak musim uznat že sehnat italskou vlaječku v Plzni je hororhajis píše:A co ostatní?

- hajis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Fakt? To blahopřejuCartmann píše:Jinak musim uznat že sehnat italskou vlaječku v Plzni je hororAle zdařilo se

Ne že bych chtěl dělat reklamu ale v Plzenci je Neka , šijou vlajky vlaječky reklamni bannery i na zakazku udělaj cokoliv a koukal sem na ceny docela dobry ;) Ceskou vlajku klasicky velikosti (jako na stozar) maj za 150. A italska 50*80 z takovyho toho silonu mě stala 200, z praporoviny vyjde na 150.hajis píše:Fakt? To blahopřejuCartmann píše:Jinak musim uznat že sehnat italskou vlaječku v Plzni je hororAle zdařilo se
Já si jí musel objednat na netu