Plzeňskej srázek
- petr164
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plzeňskej srázek
Zdar, s Tour je to letos špatné, Mirek164 to asi vzdal a já mám svých starostí nad hlavu, takže to nemohu vzít na sebe. Projekt ale snad nezanikne, mám v hlavě spoustu plánů - jen ten čas a volné finance nějak scházejí...
AR 146 2.0 TI 1999
Fiat Brava 1.8 ELX
Volvo S60 2.3 T5 2001
AR 164 2.0 V6 TB Super 1997
ex AR 146 1.8 TS 1997
ex AR 146 1.4 TS Junior 1998
ex AR164 2.0 TS Super 1995
ex Opel Omega A 2.0i 1989
Cuore sportivo e cavalleria alla strada!
Fiat Brava 1.8 ELX
Volvo S60 2.3 T5 2001
AR 164 2.0 V6 TB Super 1997
ex AR 146 1.8 TS 1997
ex AR 146 1.4 TS Junior 1998
ex AR164 2.0 TS Super 1995
ex Opel Omega A 2.0i 1989
Cuore sportivo e cavalleria alla strada!
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
TAk v pět jsem u Olympie jako na koni
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tak Alfisti a Alfistky, srázek super a myslím že se parádně vydařil. Už jsem doma a práve se chystám na chíru, ta noha je docela brutální. Jinak díky všem za super sraz a moc se těším na opáčko.
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
- hajis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, byla to paráda. Všem děkuju za účast, už se těšim na Budějky
Fólie, ta noha byla fakt brutální, kampa si zmizel v noci ?

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distincive
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
v noci, ráno snad ne?hajis píše:Jojo, byla to paráda. Všem děkuju za účast, už se těšim na BudějkyFólie, ta noha byla fakt brutální, kampa si zmizel v noci ?
![]()

Se radši neptejzde. píše:ježiš co jste tam vyváděli?

Jinak docela by mě zajimalo jak dopad Corse a jeho zabouchnuty kliče v kufru

- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Cartmann píše:Se radši neptejzde. píše:ježiš co jste tam vyváděli?
všici sme si tam na vesnicky diskotece hrali na autička
Jinak docela by mě zajimalo jak dopad Corse a jeho zabouchnuty kliče v kufru
No ty krávo, na tý díze to bylo dobrý, frajerka na LSD cyklista masakr

- hajis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ve 4 ráno:-) Dopadlo to dobře, přijel nějakej týpek a otevřel to;-)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distincive
Ahoj tak srázak byl naprosto bez chyby ale sem tak vyřízenej ze sem ještě nevylezl z postele
No už aby byly Budějky a doufam že se to opět vydaří jako teď 

Mohu jen a jen souhlasit - srázek se vyvedl na výbornou a výborná parta =D>
:FOLI -- pro tebe rozhodně nezapomenutelný srazík vid :_)))))))
a těším se na Budějky
:FOLI -- pro tebe rozhodně nezapomenutelný srazík vid :_)))))))

AR 156 SW 1.9 JTD, 85kW, r.v. 8/2003
FOTO ze srazu !!!!
konečně jsem se dostal k nahrání foteček ze suprového srazíku
http://ar156taus.rajce.idnes.cz/III._Al ... okec_tour/
nebo pak na FACEBOOKu - skupina "ALFA ROMEO - fanklub - PLZEŇ"
SuperAR156TAUS píše:FOTO ze srazu !!!!

- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no dobrej byl taky ten týpek, jak se přišel zeptat čí je ta 159 ( žádná tam nebyla ) tak jsem zjistil že jde o mojí 156 po faceliftu a on jestli se u toho může vyfotit, že je fanda Alfy a ani nepozná 156
. Kurňik hned bych dal další srázek. co bylo super, tak jak se všichni bavili. Lidi do kterej bych neřekl že budou blbnout tak se rozjeli parádně. je dobré vědět, že jsme fajn banda. Měl jsem obavy, aby se jen nesedělo a občas někdo prohodil nějaký slovo a ono se to fakt rozjelo. Vesnický balíci ještě teď nechápou kdo je to vlastně na místní didžinu přišel navštívit 

- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jinak dotaz, chtěl bych někdy uspořádat srazík někdo v blízkosti závodního okruhu, kde by byl možný pronájem okruhu a trochu holky prohnat pokud by byk o to zájem. Jsou dvě možnosti. CHEB - menší okruh ale bohatě stačí, něco jak sosnová a nebo MOST - ale cena za pronájem je už celkem vysoká. Tak kdo by co bral a s CORSOU by jsme to zkusily nějak dát dohromady
byl to mooooc super sraz, moc jsem se bavil, až na to sobotní ráno
Moc se těším na opakování
AR156TAUS: nafotil jsi moc pěkný fotky

Moc se těším na opakování

AR156TAUS: nafotil jsi moc pěkný fotky

Teď je možnost 17.7. jet na Macháč (jedeme tam s Corsem a Cartmenem) a večer je rezervovaný okruh v Sosnové :-)
A rozhodně další srazík bych dal ....nebo jak se domlouvalo na piškotéce - vyrazit v srpnu na Hracholusky či jinam opět v tomto super složení :_)))) Myslím, že je nás tu dost "bláznu" a každý rád s něčím malým pomůže aby to klaplo. A věřím, že další srázek bude zase o stupínek lepší :_))))))
A rozhodně další srazík bych dal ....nebo jak se domlouvalo na piškotéce - vyrazit v srpnu na Hracholusky či jinam opět v tomto super složení :_)))) Myslím, že je nás tu dost "bláznu" a každý rád s něčím malým pomůže aby to klaplo. A věřím, že další srázek bude zase o stupínek lepší :_))))))

Foli píše:Jinak dotaz, chtěl bych někdy uspořádat srazík někdo v blízkosti závodního okruhu, kde by byl možný pronájem okruhu a trochu holky prohnat pokud by byk o to zájem. Jsou dvě možnosti. CHEB - menší okruh ale bohatě stačí, něco jak sosnová a nebo MOST - ale cena za pronájem je už celkem vysoká. Tak kdo by co bral a s CORSOU by jsme to zkusily nějak dát dohromady
když vidím fotky tak mi mrzí že jsem nemohl ject snad příště už bude auuto v cajku na ten okruh 

Alfa Romeo 156 2.0 JTS 122kw r.v. 2002
srazik byl fajn radi bychom ho z opakovali a na machac pojedem s cartmannem na sto procet uz se na tom moc tesime a v srpnu bychom brali ty hrachulusky jak jsme se uz domlouvali 

- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Teď mi vlastně došlo, že jsem si nedal ani jednu kofču...... to jste určitě taky nečekali a já taky ne 

- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
To jooooo, ale myslím za celej večer. To jsem nakazil pár lidí na rum s kofčou, ale čistá kofča to nebylahajis píše:Tak to kecáš,ode mě sis cucnul

Právě tu sedíme s Corsem a přemýšlíme o výrobě triček a malých vlajek na zadní skla. Dnes jsem zjistil, že vlajka na zadní sklo s naším potiskem vyjde na cca 120,-Kč za komplet vlaječku. Prosím tedy kdo ji bude chtít at písně do tohoto pátku - návrh zašleme během večera či zítra. Trička s límečkem pánské a dámské vyjdou i s potiskem na cca 250,- Kč. Kdo bude chtít trička at písne a udá hlavně svoji velikost......trička:_))) Navrhujeme si vzít dvě trička jedno bílé a jedno červené :-) at jsme do Budějek modelky a mmodelové :-)))))))))

Závazně bereme s mladou jednu vlaječku za sklo a jedno pánske červené triko vel. XL a jedno dámské červené vel. M , sice to budem moct použit až na Hrachy pač buďejky nejedeme ale aspoň něcoAR156TAUS píše:Právě tu sedíme s Corsem a přemýšlíme o výrobě triček a malých vlajek na zadní skla. Dnes jsem zjistil, že vlajka na zadní sklo s naším potiskem vyjde na cca 120,-Kč za komplet vlaječku. Prosím tedy kdo ji bude chtít at písně do tohoto pátku - návrh zašleme během večera či zítra. Trička s límečkem pánské a dámské vyjdou i s potiskem na cca 250,- Kč. Kdo bude chtít trička at písne a udá hlavně svoji velikost......trička:_))) Navrhujeme si vzít dvě trička jedno bílé a jedno červené :-) at jsme do Budějek modelky a mmodelové :-)))))))))