ztráta výkonu, bílý kouř (156 selespeed)
Re: ztráta výkonu, bílý kouř (156 selespeed)
nikdo nevi?
AR 156 2.0 TS Selespeed
AR 156 2.5 V6
AR 159 3.2 JTS Q4 Sportwagon
AR 156 2.5 V6
- Rac3r
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Můj tip je že je to kvůli dostřiku paliva na dno pístu a proto možná praskají... ale nejsem odborník,takže snad někdo taky poradí 

__ ex __
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD
Alfa Romeo 155 1.8 Twinspark 8v
Alfa Romeo 155 1.8 Twinspark 8v
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale k tomu mechanikovi bych nedal ani koloběžku. Pokud už někdy sundám hlavu, tak jí rovnou nechám za 500 natlakovat a líznout, aby byla dokonale rovná a když už mám dole hlavu, automaticky kontroluju pístní kroužky a písty atd..-. A po půl roce tvrdíš že těsnění pod hlavou vypadá jako by tam bylo 10 let. Tak mechanik tam dá mazácky nové a neřeší to. To je teda masakr. To už asi něco znamená, když to těsnění je po půl roce na hadry ne?Memory píše:nikdo nevi?
Máš prasklej píst? To může být tím, že ti do spalovacího prostoru lítala voda ať už díky těsnění nebo hlavě a voda je nestlačitelná, tak jestli se jí tam dostalo víc, mohlo to rupnout díky tomu.
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
no ja zmenil mechanika prave. ten puvodni to byl teda narez. od nej ten motor byl totalne rozesranej. nakonec to bylo nekolik sra**k najednou.
hlava se samozrejme tlakovala a rovnala a pak samozrejme vytahl pisty a zjistil, ze jsou totalka. vcetne krouzku. takze dalsi nove tesneni atd. nastesti uz u noveho mechanika, kterej neni takovej lempl... ted jezdi jak nova. vykon paradni, zadna ztrata vykonu, zadne prehrivani ani kour. krasnej zvuk a zrychleni.
reknu to laicky, ale meril komprese na pistech. prvni a ctvrtej byli total. prakticky to jelo na tri, mozna spis na 2,5 valce.
ted uz je hotova. novej olej a vsechno. technicka na dva roky dalsi, takze ji muzu v klidu prodat a poridit si 2.5 V6
hlava se samozrejme tlakovala a rovnala a pak samozrejme vytahl pisty a zjistil, ze jsou totalka. vcetne krouzku. takze dalsi nove tesneni atd. nastesti uz u noveho mechanika, kterej neni takovej lempl... ted jezdi jak nova. vykon paradni, zadna ztrata vykonu, zadne prehrivani ani kour. krasnej zvuk a zrychleni.
reknu to laicky, ale meril komprese na pistech. prvni a ctvrtej byli total. prakticky to jelo na tri, mozna spis na 2,5 valce.
ted uz je hotova. novej olej a vsechno. technicka na dva roky dalsi, takze ji muzu v klidu prodat a poridit si 2.5 V6

AR 156 2.0 TS Selespeed
AR 156 2.5 V6
AR 156 2.5 V6
Koukám že jsi z Prahy, co to bylo za servis? někdo konkrétně přes italský auta nebo nějakej univerzální servis?
ted myslis ktery? ten spatny nebo ten dobry? 

AR 156 2.0 TS Selespeed
AR 156 2.5 V6
AR 156 2.5 V6
ten spatny je:
Jarda Čumrda, ma dilnu na Prumyslove ul. udajne driv byl dobrej, ale ja, kamos i jeden znamej s nim mame fakt spatne zkusenosti. diky nemu jsem do me 156 narval takovych prachu, ze uz jsem mohl mit jetou 159 :'(
ten dobry je:
Petr Tesař. http://www.firmy.cz/detail/640133-petr- ... ovice.html
sam ma prave 156 2.5 V6 kterou od nej budu kupovat. naprosta spokojenost. mluvi narovinu a ma tam sikovne pomocniky. zadnej patlal. kvalitni vybaveni a i dobre ceny. hlavne je s nim domluva a dava na vyber
Jarda Čumrda, ma dilnu na Prumyslove ul. udajne driv byl dobrej, ale ja, kamos i jeden znamej s nim mame fakt spatne zkusenosti. diky nemu jsem do me 156 narval takovych prachu, ze uz jsem mohl mit jetou 159 :'(
ten dobry je:
Petr Tesař. http://www.firmy.cz/detail/640133-petr- ... ovice.html
sam ma prave 156 2.5 V6 kterou od nej budu kupovat. naprosta spokojenost. mluvi narovinu a ma tam sikovne pomocniky. zadnej patlal. kvalitni vybaveni a i dobre ceny. hlavne je s nim domluva a dava na vyber
AR 156 2.0 TS Selespeed
AR 156 2.5 V6
AR 156 2.5 V6
Díky, dole je sekce Servis, tak jestli to tam napíšeš, aby měli ostatní info a věděli, kam můžou a kam by neměli jezdit
se podívej na nějakou jinou recenzi, co by tam mělo být, stačí jméno servisu, adresa a nějaké kontakty (www), dík 

jasne neni problem. spatne svetlo na Cumrdu jsem se chystal vrhnout uz dlouho. uz je to tam. jeste tam pak dopisu doporuceni na ten druhy servis 
Alfisti sobe

Alfisti sobe

AR 156 2.0 TS Selespeed
AR 156 2.5 V6
AR 156 2.5 V6