Vim co dělámLadin 164V6 píše:Mne se libil Hampi kdyz jsem ho ja vesnican vezl po Praze a pribrzdil jsem pred prechodem: "To vole co to delas delej jed nebo te nekdo nabori!"Prazak no

Vim co dělámLadin 164V6 píše:Mne se libil Hampi kdyz jsem ho ja vesnican vezl po Praze a pribrzdil jsem pred prechodem: "To vole co to delas delej jed nebo te nekdo nabori!"Prazak no
Ladin 164V6 píše:Mne se libil Hampi kdyz jsem ho ja vesnican vezl po Praze a pribrzdil jsem pred prechodem: "To vole co to delas delej jed nebo te nekdo nabori!"Prazak no
A když za tebou něco jede, tak už vůbec nepouštíšHampice píše:Když za mnou nic nejede, prostě chodce nepouštim.
A když jede, tak podle situace, když jedu kilo, tak fakt nebrzdimelbandito píše: A když za tebou něco jede, tak už vůbec nepouštíš![]()
![]()
To aby se ti chodci naučili lítat
![]()
![]()
No dyť joHampice píše:
Ne, musí se to přeci posuzovat podle aktuální situace a na vizuálnim kontaktu.
to je hezky založená tradice. A tradice se mají dodržovat. Dnes již každý ví, že 1. sobotu (spíše víkend) v červenci stráví v Budějkáchslimak07 píše:Každý českobudějovický sraz byl vždy 1.víkend v červenci a ani letos to nebude jinak.
dolphin7 píše:Koukni na naše stránky, měl by to být ten termín který zvítězí v hlasování.
http://www.arklubjc.wgz.cz/srazy
Jo a neměl ty jsi min. rok Mazdu náhodou nebo alespoň myslim že jsi to ty.Hory píše:minulej rok jsem byl (a to ne Alfou, ale s Řezníkem v Masseraty) a byl supr. Letos mi to musí nějak vyjít a zopáknout to
Teda to byl ale rychlej obrat co si tak pamatuju nedal jsi na Mazdu dopustit.Hory píše:jo přesně tak ale už ne moc dlouho. Po srazu na ní usedlo prokletí poruch až musela pryč. Kdo mě proklel?
dolphin7 píše:Tak už máme oficiální program..letos je bohužel změna v ubytování, bude to v kempu Bezdrev, pro stany není potřeba rezervace předem, pokud by někdo chtěl chatku, musí se domluvit dopředu, je jich omezený počet.
Kdyby to šlo, tak zkuste napsat, kdo se určitě chystáte, at víme přibližný počet zúčastněnýchBudeme se těšit
Ještě bych chtěla doplnit, že vzhledem ke změně podmínek se letos bude vybírat nějaký minimální poplatek na organizaci srazu..cca kolem 100Kč
hajis píše:Já letos určo jeduDorazím spolu s Plzeňskýma v sobotu ráno
Zatím nás jede z Plzně 6 aut.
Sejdem se v sobotu ráno u Olympie, před Kikou, jako při plzeňským srazíku. V kolik, se ještě domluvíme, tady na fóru..Michal_Plzen píše: Nazdarek... je nekde psano o presnem sroceni v Plzni (kde, kdy) spolecnem odjezdu ...???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti