tlak turba 2,4jtd 100kw
tlak turba 2,4jtd 100kw
Chtel jsem se zeptat jak vypada vas graf z diagnostiky?Ja bych sem taky dyztak potom hodil hodnoty,ale videl bych to u me na problem.kdy dam plnej plyn pod 2000rpm a snimam tlak na diagnostice.Kolem 2700rpm se dostane tlak na 1,3bar a pak se z reguluje na 0,9bar.prijde mi to jako hrozne velkej zhup a jakmile to zreguluje tak mi prijde ,ze i auto prstane skokove jakoby jet.Zadnou chybu,krome cidla na spojce to nehlasi.Tak dyztak prosim o vase hodnoty...diky
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: tlak turba 2,4jtd 100kw
tohle jak to popisuješ je normální a má to dělat
EDIT: jop ještě mám mezery ve vzdělání
EDIT: jop ještě mám mezery ve vzdělání

Naposledy upravil(a) Milano75 dne 19.7.2010, pon 23:20, celkem upraveno 1 x.
Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV America
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
Zatuhla regulacia na turbe. Bude sa to zhorsovat,az to raz nezreguluje,a auto padne do nudzaku. Chcelo by ho vycistit.xxfavo píše:Chtel jsem se zeptat jak vypada vas graf z diagnostiky?Ja bych sem taky dyztak potom hodil hodnoty,ale videl bych to u me na problem.kdy dam plnej plyn pod 2000rpm a snimam tlak na diagnostice.Kolem 2700rpm se dostane tlak na 1,3bar a pak se z reguluje na 0,9bar.prijde mi to jako hrozne velkej zhup a jakmile to zreguluje tak mi prijde ,ze i auto prstane skokove jakoby jet.Zadnou chybu,krome cidla na spojce to nehlasi.Tak dyztak prosim o vase hodnoty...diky
Alebo ho sem tam poriadne prezen,nech maju tie lopatky pohyb.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan CHIP+EGR Off+Katik na majzel
jo jo to jsme si mysleli taky.a po konzultaci tady na foru by to aji odpovidalo,ale turbo jsem nechal vycistit v jedne firme a vysledek je temer ten samej.kolik tam mas ten skok ty? a nemuze to byt treba spatnym chipem(kterej jsem ja nenechal delat)i kdyz kdyz turbo regulaovany ridici jednotkou neni....
Mne to vybehne v 2300 ot. tak na 1.2,potom to zreguluje na 0.95-97 a drzi. Mam ale praskle svody,takze to v nizkych otackach ho...o plni.Zacne to tahat az tak od 1900....xxfavo píše:jo jo to jsme si mysleli taky.a po konzultaci tady na foru by to aji odpovidalo,ale turbo jsem nechal vycistit v jedne firme a vysledek je temer ten samej.kolik tam mas ten skok ty? a nemuze to byt treba spatnym chipem(kterej jsem ja nenechal delat)i kdyz kdyz turbo regulaovany ridici jednotkou neni....
A ta regulacia ide lahucko. Ono sa niekedy vycisti,vsetko sa zda byt OK a pritom po zlozeni tie lopatky zacnu drhnut o ten spodek.
Pokial ti to ale nenasvecuje kontrolku a nepada do nudzaku,tak by som to moc neriesil...
Uloz niekde ten CSV subor a hod sem link....