AR156TAUS píše:redbul píše:j a bych se sesel u kiku uz v pul osmy radsi co?
jooo ty se těšíš na ten hromadný striptýzek až se budou trička zkoušet vid)))))))))))))))))
![]()
to je jasny

AR156TAUS píše:redbul píše:j a bych se sesel u kiku uz v pul osmy radsi co?
jooo ty se těšíš na ten hromadný striptýzek až se budou trička zkoušet vid)))))))))))))))))
![]()
OKI tak bych tento termín bral jako ofíko :-)) a co navrhujete za program ......nebylo by špatné se sejít v sobotu dopoledne v PLzni pak pomalou jízdou přesun do Lhoty u PLzně na motokáry a zde by mohla být i malý šampionátek a i jízda našich krásných poloviček :_)))) a pak přesun na Hrachy ....a kdo vlastně zajištujeCartmann píše:Tak na ty hrachy by byl ideální ten weekend 27-29
a toCORSE píše:no toasi bude muset zajistit Corsa
, jinak termímn je ok
a program
Tricka paradaredbul píše:j a bych se sesel u kiku uz v pul osmy radsi co?
letáček bude, AR156TAUS se o něj postará, je na to moooc šikovnejCartmann píše:Chtelo by to udělat zas nějakej letáček
Já nemůžu sakra, musím jet na závody ladit káru našemu jezdciAR156TAUS píše:Otázka do pranice ....kdo tedy jede do Budějek?...![]()
já - drahá polovička
Corse - drahá polovička
Hajis - drahá polovička
Redbul - drahá polovička
ty vole a co moje kšiltovkaFoli píše:Já nemůžu sakra, musím jet na závody ladit káru našemu jezdciAR156TAUS píše:Otázka do pranice ....kdo tedy jede do Budějek?...![]()
já - drahá polovička
Corse - drahá polovička
Hajis - drahá polovička
Redbul - drahá polovičkaTam budu lítat o berlích
ty vole a co moje kšiltovkaFoli píše:
GTV take ...AR156TAUS píše:Otázka do pranice ....kdo tedy jede do Budějek?...![]()
já - drahá polovička
Corse - drahá polovička
Hajis - drahá polovička
Redbul - drahá polovička
Michal_Plzen píše:GTV take ...AR156TAUS píše:Otázka do pranice ....kdo tedy jede do Budějek?...![]()
já - drahá polovička
Corse - drahá polovička
Hajis - drahá polovička
Redbul - drahá polovička... a sam ...
AR156TAUS píše:Michal_Plzen píše:GTV take ...AR156TAUS píše:Otázka do pranice ....kdo tedy jede do Budějek?...![]()
já - drahá polovička
Corse - drahá polovička
Hajis - drahá polovička
Redbul - drahá polovička... a sam ...
Super a mám pro tebe i dětské tričko :-)))) jak jsi Michale poptával :-)
Ahoj Tome,tomas155 píše:Ahojte, měl bych prosbičku, nenašel by se obětavý plzeňák, který by si vzal moje trička k sobě a u kterého by se nechala příští týden vyzvednout v Plzni nebo okolí???Do Budějek bohužel nemůžu jet.
![]()
Děkuji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů