Čauec chlapi, tak tohle je můj mazel. Bohužel momentálně nemám jinou fotku, tak aspon tuhle. Trošku mi zmokla na dovolené.
155 2.0 T.S. 8v r.v., 1995 dovoz z Rakouska, mam ji 4 roky a zatím měnit nebudu, páč je zlehka poladěná. kolik má PS nevím, hlavně že jede.
Focený je to v Biogradu, takhle tam bylo 2x. Hned při příjezdu liják a pak v pulce týdne taky, kemp plaval pěkně, ale pak vše bezva. Možna jsi mě viděl ale mám ted obutý zimní a ty nejsou nic moc. Momentálně jsou kola na narovnání a pak přijde lak - bílý. Potom už mě poznáš.
Taky koukám a chtěl bych na nějaký sraz, ale toho 5.dubna jsem bohužel v práci , snad bude brzi další.
Jaktože jsi mně ještě neviděl? Těžko říct, ale s bílýma kolama mě už nepřehlédneš.
Je moc pekna. Jen kdyz vidim tu fotku v desti, tak sem si vzpomnel na svoje jizfy ve 155 za deste. Jen se nemuzu zbavit pocitu, ze soudruh co vymyslel tyhle sterace, byl za trest zarazenej pri vyvoji 156 a 147 "jen" na ostrikovace...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Viva Italia, jsem potěšen, že se líbí. Už má za sebou ale taky jeden škrábaneček potrkala mě na zadek šalina
Nějakou tu opravu taky, jenomže Alfě se dá odpustit, protože se vzápětí odmění
A jak jsem psal vyše, už mam kola na opiskovaní a na laku - budou bílá
Co na to říkáte?
AR Giulietta 1750 QV 177 KW Lancia Thema 8.32
Opel Corsa E 1.4
Tááák a je přezuto na léto.
Krásný kola, teda mě se líbí. obuto je 215 / 40 ZR 17 Pirelli Dragon
No a už jsem je musel otestovat. Sedí jak přibitý.
Tak tady je pár obrázků. A nekamenujte mě, je to špinavý, protože jsem byl línej zajet na myčku.
A ještě jsem alfičce dopřál xenony. 1. Být viděn, aby mi uhnuly z cesty ty německý kýble
2. Já bych chtěl večer taky něco vidět
Naposledy upravil(a) Milhaus dne 5.5.2008, pon 23:39, celkem upraveno 1 x.
AR Giulietta 1750 QV 177 KW Lancia Thema 8.32
Opel Corsa E 1.4
Kola pekny, ta bila vypada na sytejch barvach dobre.
(Mel si to tu dvakrat, tak jsem to smaznul.)
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´