Blbá štafeta, tak se držKubas píše:hoši já jdu zítra na operaci kolene, takže na měsíc out.... (přebírám štafetu od Limacha....)
A jsi si jistý, že jsem to byl já?modenaboy píše:Pokud zrovna nebudu v mezidobí mezi 156 a GT tak vás opět rád uvidím.
Libore, jel jsem okolo tvého kasina(tak měsíc zpět) a mával jako zběsilý, ale asi si měl na palubě nějakou krásnou spolujezdkyni.
kubus182 píše:Zdarec já bych taky nejspíš dorazil ale ještě to nevím na 100% ale zatím se mnou počítejte.
Jinak skus ještě založit téma na tento sraz na sqadru taky by se někdo určitě přidal
ajajaj, mno co nadelame . ale nektere dalsi datumy se zase nehodi tem druhym, takze to si clovek nevybereGeorge.KHE píše:no tak tento datum se mi vůbec nehodí, to jsem do 20 hod v práci, ale klidně to udělejte i beze mě
jj koukal sem někdo se snad přidáA.J.Michal píše:kubus182 píše:Zdarec já bych taky nejspíš dorazil ale ještě to nevím na 100% ale zatím se mnou počítejte.
Jinak skus ještě založit téma na tento sraz na sqadru taky by se někdo určitě přidal
tak jsem teda na Squadře něco sesmolil :-), doufám že nás nebude zase nějak moc, toto je moje co se týče organizace první minisrázek... jedná se teda spíše jen o pokec a o seznámení se Alfistů :-)
No jo, jednou ročně.George.KHE píše:jo však v pohodě, takových srazů ještě bude
přesně tak :-) , ale každý má čas zase někdy jindy. Někomu se to hodí na víkend, někomu zase ve všední dny a tak.George.KHE píše:tak chce se to bud přidat k někomu jinýmu nebo chut někoho něco organizovat a můžou být srazy častěji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 0 hostů