Majkl156 píše:S pozdravem od ostatnich to muze byt tak na 80 procent,vetsinou nezdravej kravataci ve 159,ale jednou sem potkal u Olympie jednoho se s 159 a ten moje auto oblejzal a koukal a pak sme asi hodinu kecali,super chlapek.
Celá ta neustálá debata o zdravení a nezdravení mezi Alfama je sice celkem k ničemu, ale aby řeč nestála, tak já Ti napíšu něco jako "kravaťák" z AR159. Nejprve: já jako první nezdravím. A to už dobře 2-3 roky. Vždy rád na pozdrav odpovím, ale moje zkušenost, třeba ještě z dob, kdy jsem jezdil AR147, je taková, že mi odpověděla tak každá pátá Alfa a mnohdy jsem byl skoro za pitomce, co to vlastně dělám, a že nejspíš někde poblíž budou měřit policisté rychlost.
Třeba včera jsem si dal trasu Olomouc - Hradec Králové - Trutnov - Žacléř a zpět, bratru 460 km. Super projížďka. Potkal jsem nějakých 7-8 Alf, zdravila jen jedna, budeš se divit, jediná AR159, kterou jsem potkal, zbytek, až na jednu všechno AR156 ani prd. Přesto z toho nechci dělat závěry ve stylu - "nezdraví jen kravaťáci v AR159...". Je to o lidech, nemyslím si, že pokud někdo nezdraví není to správný Alfista, jak by tady z té diskuse mohl šlověk občas mít dojem. Tak jen tolik.