Jinak absence kupátka je opravdu smutná, ani se tomu nechce věřit.... Nezbývá než doufat v nějaké překvapení.....

otázka je jestli se toho po těch "kakastrofách" co mají přijít dožijemeLadin 164V6 píše:No tak to aby uz bylo 2012

159 do 2012 bude ve výrobě taky.... (ikdyž údajně jen s motorama 1.8TBi a 1.9/2.0JTD....). No ale je to trošku prázdný krám.....Ladin 164V6 píše:No tak to aby uz bylo 2012, ty 2 hluchy roky jen s Mitem a Julii nejsou dobry...

třeba se někdy dočkáme
 třeba se někdy dočkáme  

no co už
  no co už   ale já každopádně držím palce taky Giannu Mariu Rossignolovi
  ale já každopádně držím palce taky Giannu Mariu Rossignolovi  
Nevím, jak se prodává Audi TT, ale v období 1-7/2010 se v Itálii prodalo celých 584 vozů Brera (coupe). To je tak málo, že se kvůli tomu snad ani nevyplatí tisknout prospektyHonza R. píše:Brera s novými motory se v Itálii v prvním pololetí 2010 prodávala stejně dobře jako Audi TT.
 To vychází na 4 auta denně
  To vychází na 4 auta denně   To se asi fabrice těžko vyplatí.....
  To se asi fabrice těžko vyplatí.....

Je to už starší a velmi bohatý pán, který si chce splnit sen ještě v tomto životě. Ani bych se nedivil, kdyby Alfě nabídl malé "bolestné" za to, že mu přepustí výrobní linku. A Alfě se nevyplatí převádět výrobu jinam, její kapacity nestihají, na Julinku se čeká přes 4 měsíce...Rac3r píše:Jo možná je to kvůli tomu jak píšešno co už
ale já každopádně držím palce taky Giannu Mariu Rossignolovi
Tak ten už se dá koupit dnes.... Pravda, nebude nový, ale....Petr147 píše:Alfa potřebuje Spidera, lehkýho, krásnýho, zadohrab

Kubas píše:budeš mít unikátní kousek a lidi na to budou čumět jak na UFO

=D>Honza R. píše:Doufám, že tím podpořím prodeje Alfy

.. Brera je krsná,není co dodat
 .. Brera je krsná,není co dodat   

V červenci druhé místo v C-segmentu, těsně za Golfem. Prodeje Giulietty trhají rekordy. Článek v češtině:
  V červenci druhé místo v C-segmentu, těsně za Golfem. Prodeje Giulietty trhají rekordy. Článek v češtině: 147 byla schopná prodat několik let po sobě 40-50 tisíc kusů (jen v Itálii). Až tohle dokáže Jůlinka, tak to bude na malou oslavu....
  147 byla schopná prodat několik let po sobě 40-50 tisíc kusů (jen v Itálii). Až tohle dokáže Jůlinka, tak to bude na malou oslavu....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host