Vám ostatním, ať Vám výjde počasí

Ses fakt předved...Petr147 píše:no já to už dořešil, ale víme svoje
Však mě znáš ;) když to vezmu, že byla prababička Italka a praděda Němec, tak se tahle kombinace musí nějak projevovatKatusa píše:Ses fakt předved...Petr147 píše:no já to už dořešil, ale víme svoje
Passat fTéDéÍčkudolphin7 píše:roubrt: Lamborghini to fakt neni, ostatně to taky neni moc bezpečný...právě že je to auto, který taky moc rádi tady nemáte
..kéž by tak, bohužel je to Cayenne, na kterýho tady věčně nadávajsony píše:Passat fTéDéÍčku![]()
![]()
![]()
Nebo žeby R36???
Katusa píše:děkujuuuuuuuuuuu
Pokud vše "dobře" dopadne, budu tou dobou už alfista pěšák... Vezmeš mě? Znám cestu:)Katusa píše:Tyjo hmmmmmm no zatím mám na pátek jen jednoho pacienta objednanýho...tak že bych si to přeložila a jela s váma už ve čtvrtek? ještě zauvažuju, dík za nabídku... No jestli po mě Venco chceš, abych v sobotu jezdila, tak se nemůžu moc zlejt v pátek.. znáte mě, nebývá mi dobře :o))) hihi
Jestli jedeš už ve čtvrtek, tak můžeš jet se mnouHampice píše:Pokud vše "dobře" dopadne, budu tou dobou už alfista pěšák... Vezmeš mě? Znám cestu:)Katusa píše:Tyjo hmmmmmm no zatím mám na pátek jen jednoho pacienta objednanýho...tak že bych si to přeložila a jela s váma už ve čtvrtek? ještě zauvažuju, dík za nabídku... No jestli po mě Venco chceš, abych v sobotu jezdila, tak se nemůžu moc zlejt v pátek.. znáte mě, nebývá mi dobře :o))) hihi
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů