díky

Tak mi to nedalo a pořádně jsem to zkoušel na svém. Nic kromě smazání km toto tlačítko prostě nedělá a to ho klidně můžu držet půl hodinyPetr147 píše:ono stačí držet jenom kmzkoušeli jsme to na mim a Horyho autě
Taky mi to přes tlačítko "km" nejde. Zkus podržet "-", to by mělo fungovat. Ale osobně v tom žádný velký smysl nevidím, protože stejně informační display svítit zůstane, rádio a klima taky.coyote píše:Klidně si ho natoč, když ti to udělá radost. Ja se nehadam, že vám to jde. Jen říkám, že u mě to nic nedělá. To je vše
Ne, stačí držet jen jedno. A to jak jsem celou dobu říkal. - na zhasnutí a + na rozsvícení. Navíc přímo v manuálu je to popsané tak jak říkám. A ten je pro všechny motorizacePetr147 píše:no tak z tohoto vzorku je jasný, že benzíňákům stačí držet km a u nafťáků ještě jedno tlačítko
Věz, že i to má smysl. Už jsem takto odjezdil spoustu nočních km po dálnici a používám to rádedas píše:Ale osobně v tom žádný velký smysl nevidím, protože stejně informační display svítit zůstane, rádio a klima taky.
omrkni http://www.bixenony.com/repase-svetel/Hory píše:tak zase rozjedeme diskuzi. Mám dotázek. Koukal jsem se na svoje světla a jsou už takový zašlý (ten plast). Ale na prodej s xenony jsem ty světla neviděl. Napadlo mě vyměnit jenom ten krycí plast. Jde to sundat? Zkoušel to někdo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host