Tuto situaci dobře znám ,kolikrát si sám připadám jako debil protože těm kterým dávám přednost to někdy nepochopí nebo se mucká v autě s nějakou ku..ou a ti zamnou na mě troubí.Richie píše:Pri ceste do prace jsem jel pres jednu hodne frekventovanou krizovatku viz obrazek....v protismeru odbocit na vedlejsi je rano temer nemozne....tak jsem zastavil a poustel zlute a sv. modre auto a soucane tm. modre...blikam na ne dalkovyma a ukazuju jim rukou at jedou.........a co udelali ti blbci za mnou..no jen se podivejte na obrazek....jeli pres zebru a pak koukali ze jsou pred ostruvkem ...no neskutecny....jeste ze ty co jsem jim ukazal nejeliproste jsem opet konstatoval ze na silnicich je jeste stale hoooodne blbcu ....
Tak na mě jen troubí i když to dotyčný pochopí. Ale proč to dělají? Oni jsou přece taky rádi, když je někdy někdo pustí. Nebo snad ne?cuhan píše: Tuto situaci dobře znám ,kolikrát si sám připadám jako debil protože těm kterým dávám přednost to někdy nepochopí nebo se mucká v autě s nějakou ku..ou a ti zamnou na mě troubí.
Musím potvrdit, že v Praze se lidi pouštějí víc. A když vyjedu mimo město a nekdě se nemů zařadit, tak mám takovou zkušenost, že mě pustí většinu právě pražák... Mimopražští moc nepouští a už vůbec né v Prazebianco píše:Ja bych to nevidel zase az tak tragicky. Uz skoro rok kazdy den dojizdim z HK do Prahy na Chodov do prace a k memu velkemu prekvapeni potkavam hodne ohleduplnych ridicu. V hustem prazskem provozu sice jezdi rychleji, nicmene se pousteji, netroubi furt, neblikaj imrvere, apod. Navic jsou nekde krizovatky (hlavne Tcka) bez svetel a bez toho, ze by Vam dal nekdo ze snury aut prednost a pustil Vas, koncite a dal se nedostanete. ;) A ridici poustej a to i kamionaci ktere ma spousta z nas zafixovane jako pekny ....
Jasne, ze je kopec debilu, viz "treti" pruh na Jizni spojce, blbnouni po vterine menici pruh, podjizdeni na dalnici, apod., ale nevidel bych to tak tragicky.![]()
Rekl bych ze situace se lepsi. Ridici zacinaji tusit co je to ZIP a spousta z ridicu, a to i v luxusnich karkach, zacina tusit, ze na druhych svetlech se stejne vsichni potkame, takze nema smysl jet jako totalni splasenec.
Coyote: se k tobě tak chovají, protože jseš Pražákcoyote píše: Musím potvrdit, že v Praze se lidi pouštějí víc. A když vyjedu mimo město a nekdě se nemů zařadit, tak mám takovou zkušenost, že mě pustí většinu právě pražák... Mimopražští moc nepouští a už vůbec né v Praze
Já myslel mimo Prahu, ne v Praze. Ono teda mimochodem vyrazit do Prahy s brněnskou značkou taky není žádnej med, moc solidárnosti člověk čekat nemůže. Jinak zas tak extrémní ten provoz v Praze není, myslím, že ve většině velkých měst je to něco podobnýho. Nevýhodu mají jen v tom, že to neznají a kromě provozu ještě musejí dávat bacha na cestu. Myslím, že totální extrém jde zažít jen ve španělských, italských a francouzských velkoměstech. A největší peklo to musí být v Británii...coyote píše:Ne, protože jsou vykulený z toho provozu. Tolik aut neviděli ani v té nejhorší noční můřeKleofáš píše: Coyote: se k tobě tak chovají, protože jseš Pražák![]()
To je stará pisnička, že Brno je alergický na Prahu, dodneška nevím proč? V Praze se s tím v takový síle nesetkáš. Brno je nádherný město.Je hloupost všechno tohle dělení na cokoliv. Bud je někdo slušnej a nebo dobytek a to je jediný dělení, který beru a jestli je z Brna ,Prahy nebo z Tramtárie je přeci uplně jedno.Kleofáš píše:Coyote: se k tobě tak chovají, protože jseš Pražákcoyote píše: Musím potvrdit, že v Praze se lidi pouštějí víc. A když vyjedu mimo město a nekdě se nemů zařadit, tak mám takovou zkušenost, že mě pustí většinu právě pražák... Mimopražští moc nepouští a už vůbec né v PrazeJá když koupil GTA, tak jsem 2 týdny jezdil na pražských značkách po Brně. Jsem se cítil jako ohrožený druh
A zase naopak - v cinquecentu se ke mě každej chová jako k podřadné rase a když pojedu 80 na 50, tak mě stejně bude muset předjet. Kolikrát mi někdo někam najel, že jsem brzdil i očima. Jakýsi sexuolog řekl, že auto je nejrozšířenější nástavec na penis. A má pravdu![]()
Jo a pravidlo zipu v Brně nechápe nikdo. Já sám jsem jeho neúnavným propagátorem, vždycky projedu volným pruhem až na konec a pak se nasírám tím, jak mě nikdo nechce pustit.
Treba tam ještě z toho bude spoluvina pro to auto co tě piclo, vždyť jak si psal neměl papíry nic. A je tam ten svědek co tě poušťel, ne?Rebby píše:Velmi podobne jsem naboural. Odbocoval jsem v levo a auto v kolone v protismeru me pustilo. Debila za nim nenapadlo nic jineho, nez ho podjet zprava... Vysledek jsem tu nedavno postoval. Vina na me
strane, nedal jsem prednost protijedoucimu vozidlu. Hotovo, dvacet.
Nebude. Sice utekl, nikdy ho nenasli, ale to neni pro policii dulezite. On sice spachal hned nekolik prestupku, dokonce pravdepodobne i trestny cin (to auto se ukazalo jako kradene), ale onu nehodu samotnou jsem zavinil ja, protoze jsem mu nedal prednost. Co na tom, ze tam nejsou dva pruhy. Co na tom, ze tam nikoho necekas a tudis nemuzes ani predvidat. Vyklad zakona byl v tomto pripade naprosto striktni. Nedal jsem, pri odbocovani v levo, prednost vozidlu jedoucimu po hlavni silnici.robert37 píše:Treba tam ještě z toho bude spoluvina pro to auto co tě piclo, vždyť jak si psal neměl papíry nic. A je tam ten svědek co tě poušťel, ne?
Počkej....Já měl za to, že tam ty dva jízdní pruhy bylyRebby píše:Nebude. Sice utekl, nikdy ho nenasli, ale to neni pro policii dulezite. On sice spachal hned nekolik prestupku, dokonce pravdepodobne i trestny cin (to auto se ukazalo jako kradene), ale onu nehodu samotnou jsem zavinil ja, protoze jsem mu nedal prednost. Co na tom, ze tam nejsou dva pruhy. Co na tom, ze tam nikoho necekas a tudis nemuzes ani predvidat. Vyklad zakona byl v tomto pripade naprosto striktni. Nedal jsem, pri odbocovani v levo, prednost vozidlu jedoucimu po hlavni silnici.robert37 píše:Treba tam ještě z toho bude spoluvina pro to auto co tě piclo, vždyť jak si psal neměl papíry nic. A je tam ten svědek co tě poušťel, ne?
Muzes byt opatrny jak chces. Dojde ke kombinaci situaci, kterym nezabranis. A jeste "za to muzes".
Nezáleží na tom jestli si pražák nebo ne, ale jak se chováš k pražským řidičům, tak se chovají oni k tobě, tedy pokud nepotkáš nějakého blbce.Kleofáš píše:Coyote: se k tobě tak chovají, protože jseš Pražákcoyote píše: Musím potvrdit, že v Praze se lidi pouštějí víc. A když vyjedu mimo město a nekdě se nemů zařadit, tak mám takovou zkušenost, že mě pustí většinu právě pražák... Mimopražští moc nepouští a už vůbec né v PrazeJá když koupil GTA, tak jsem 2 týdny jezdil na pražských značkách po Brně. Jsem se cítil jako ohrožený druh
A zase naopak - v cinquecentu se ke mě každej chová jako k podřadné rase a když pojedu 80 na 50, tak mě stejně bude muset předjet. Kolikrát mi někdo někam najel, že jsem brzdil i očima. Jakýsi sexuolog řekl, že auto je nejrozšířenější nástavec na penis. A má pravdu![]()
Jo a pravidlo zipu v Brně nechápe nikdo. Já sám jsem jeho neúnavným propagátorem, vždycky projedu volným pruhem až na konec a pak se nasírám tím, jak mě nikdo nechce pustit.
Uz je opravenoRaddik píše:Rebby: jak to vlastně vypadá s tvým autem?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host